![]() |
Regulament SQ shi grupe SQ
Exista asa ceva?? Intreb ca sa stim shi noi incepatorii ce si cum sa facem :oops: :oops: :oops: Multumesc anticipat
|
Ai mah rabdare sa se organizeze concursu mai intai. La SQ faci masina sa sune cat de bine poti si gata. E simplu ! :D Orientativ studiaza regulamentele EMMA si cel de la concursul de SQ de anul trecut de la Amkart !
|
Amatori, Pro si OEM...unde va incadrati ? :)...
|
eu cel putin merg la amatori
|
pai shi la amatori poate sa intre unul care shi-a facut mashina de 20.000 EURO shi in acelashi timp unu care nu prea are de unde shi are mashina de 2000 EURO??? :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
nu e vorba de cati bani ai bagat e vorba de cum se aude |
BabyBlue... bani multi in masina nu inseamna \"se aude bine\". Pentru asta te uiti in revistele de lifestyle auto unde un set de componente JBL entry level \"costa 400 EU\". :wink:
Si micii intreprinzatori au succese notabile. Blak este cel mai concludent exemplu din experientele recente. Sincere felicitari pentru efortul depus si pentru rezultat! Sa fie intr-un ceas bun! |
deci eu avand sistem de 1 mie euro pot sa ii dau mucu lu unu cu sistem de 50.000 mi?
|
shi daca e asha de ce in reg. emma se caracterizeaza echipele in functie de banii investitzi?
P.S. Doar intreb ca sa intzeleg shi eu... |
Ei nici asa....
Ideea e alta si anume ca totusi cheia succesului sta in modul de preparare a masinii + alegerea componentelor . Sa nu uitam ca una din problemele mari e modul de percepere a calitatii sunetului . Trebuie sa recunoastem ca pentru cei mai multi , bine inseamna BUM TARE !! Cei care inteleg ca cel mai important lucru e sa ai un HU de calitate , urmat de realizarea partii din FATA a masinii FOARTE BINE , pot spune ca au intrat in linia dreapta pe drumul catre un premiu in concursurile de SQ !. Ori pentru lucrul asta nu trebuie zeci de mii de euro.... |
Merci Rellaxx ma faci sa rosesc :D ....Mai am mult pana la rezultatele dorite...
|
Apropo la BUCURESTI va fi si concurs de SQ sau doar dbdrag ?
|
vor fi ambele competitii.
|
Re:
Quote:
|
La Oradea, la ultima etapa au fost necesare peste 7 ore pentru dB Drag... sa presupunem ca dB Drag-ul si SQ-ul se vor tine simultan... sau in zile diferite?
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:25. |
- Copyright 2026 4Tuning