![]() |
Opel Astra Bertone
7 Attachment(s)
*
o Inmatriculabila o An fabricatie: 1996 o 160000 kilometri o Capacitate: 2000 cmc o Putere: 106 CP o Carburant: Benzina o Norma poluare: Euro 2 * Dotari: o Airbaguri: 2 o Geamuri electrice o Oglinzi electrice o Alarma o Inchidere centralizata o ABS o Servo directie * Pretul masinii: o Pret: 2600 Euro VAND OPEL ASTRA BERTONE. DECAPOTARE ELECTRICA 4 GEAMURI ELECTRICE JANTE ALIAJ ,MASINA ARE NUMERE PERMANENTE DE GERMANIA. PENTRU VARIANTE PRETUL E DE 3000 EUROTELEFON:0766814369,MESSENGER: dragosy79 |
Re: Opel Astra Bertone
schimbi cu o vectra b1?
|
Quote:
|
vectra b1 an 1998 motor 2000_16V_136cp , app full fara geamuri el pe spate si fara piele, nr de bg arata si merge destul de bine pt varsta ei
|
Quote:
|
sal, diferenta pe care as dorio ar fi undeva la 1500 euro cu +sau- in functie de cum arata
|
Quote:
|
eu ti-am zis cu plus sau minus , u cat ai fi vrut sa dai 500 euro? gandestete si u doi ani mai veche , aer conditionat nici vorba , ca ce iti trebe aer cand e cabrio da ce faci cand afara e ploua si in masina zabuseala? sau mergi cu ea doar cand e soare, comenzi volan? aibaguri eu am 4 tu 2 , deci gandeste bine , inainte sa zici ca iti cer prea mult
|
FRATELE MEU....CAND PLOUA AFARA IAU ALTA MASINA.AM 5 FRATE .PENTRU FIECARE ANOTIMP ,SI DE REZERVA.NU TI-AI GASIT FRAIERUL.MAI CAUTA.SI-MI IAU CU CLIMA NU CU AER.LA REVEDERE
|
S-A VANDUT
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:45. |
- Copyright 2026 4Tuning