![]() |
O supernova sau o solenza? mare kitch?
7 Attachment(s)
:lol: :lol: ma uitam pe net si intamplator am dat peste niste imagini cu o masina "tunata" cred ca de vreun fulger.....
|
Re: o supernova sau o solenza? mare kitch?
e supernova cu facelift....:twisted:
|
daca piesele sunt imbinate bine si nu are lufturi este foarte OK...mai putin treaba cu vopseaua...este urat facuta...dar ca idee este de apreciat;)
|
Mai bine apreciezi munca omului pt ce a facut... altii nu sunt in stare sa isi faca decat rahaturi pe masini
|
Masina e ok, nu vad ce este kitch !!! Crezi ca daca este diferita de modelul de fabrica este automat kitch ? Sau crezi ca la Dacie nu-i este permis tuning-ul ? Inainte sa decretezi ca o masina este kitch mai bine intreaba pe altii ce inseamna cuvantul kitch, si poate pe viitor n-o sa mai dai cu bata-n balta...
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
pana la urma stii vorba aia...Nu-i frumos ce e frumos...e frumos ce-ti place tie;)...in definitiv sunt banii tai. |
e urata foc masina aia!
|
ti se pare tie.......bine , fiecare cu gusturile lui.....chiar arata bine.....
|
imi place foarte mult combinatia de culori, iar capota aia daca ar avea o logica ar da chiar bine. nu e kitch dar mai trebuie aranjata putin.
|
am spus mare kitch..doar sub forma de intrebare....sa vad opinia mai multora despre munca depusa la aceasta SuperNova ...sincer singurul kitch pt mn e combinatia dintre culori (nu chiar) ci mai degraba cum a aplicat-o pe masina.......in rest doar un facelift sau aproape
|
mie chiar imi place, doar combinatia de culori nu da bine
|
in sb is 2 nove...una cu bot de solenza (alba) si alta cu fund de solenza. chiudata combinatia
|
baga o poza ...cu cele 2 nove dc ai
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning