![]() |
Cine vrea statii de comunicare?Exista 2 variante.
In functie de voturile voastre vom cauta lucruri de calitate la preturi cat mai accesibile.Preturile pot varia.Respekt
|
eu merg pe varianta b...ar fi super acoperire de 25 km looooool..speram sa nu mai aveti(avem) treaba cu politia dupaia :D
|
astea se foloseau inainte sa fie la moda gsm`u :D
erau ieftine si nu te costa mai nimic sa vorbesti decat bateria. eu stiam de 100E 2 bucati cam ce se gasesti prin bucuresti, d`alea bune, motorola. am vazut si altele care mergeau doar 1km. motorola merg chiar mai mult de 3km. treaba e ca nu pot cumpara de pe ebay ca sunt mai ieftine acolo, poate aduce careva de afara !? |
trebuie stiut totusi ca statiile astea (3km) sunt eficinete daca este o linie dreapta intre ele daca este vreun deal intre incep sa apara probleme. Si inca o idee trebuie statii cu semnal codat ca altfel degeaba avem statii :)
|
mai mai mai prea mult va uitati la fast and the furious mai stergeti-l dracu de pe hdd :D
sunt nishte statii destul de interesante, yaesu, le comercializeaza aia de la Agnor high tech, si nu stiu ce preturi au ,dar la mai multe bucati singur scade pretu unitar. Motorola nu recomand, sunt scule, dar sunt scumpe rau. (deh, profesionale) |
Re:
ar fi buna o statie portabila....ne vedem la liniutze...(legale) si vorbim prin statie...sa vedem unde suntem, ce s-a intamplat, cine a castigat..ar fi o idee buna.
Dar 750.000 perechea sau bucata? |
doamne... la ce iti trebuie tie 25 km ? si astea raman doar vorbe...
totusi... o sa-i duca pe 2 capu` sa cumpere 2 statii de la metro... 1.500.000 amandoua... si sa vb.. e buna ideea , e veche , e deja FOLOSITA !!!!! + e furata `nea Mate... da?? |
motorola merg 3 km chiar si printre blocurile de 10 etaje. am vorbit eu la distanta asta, erau ale baietilor de la internet si aveau sediu cam la 2.5 -3 km de mine.
alea de pe ********** doar cele la 75E cobra parca sunt ceva de capul lor, restu sunt pocnitori. |
dak va hotaratzi sa luatzi statzii...sa spunetzi!!! :twisted: :twisted:
|
sunt curios care o sa aibe \"curaj\" sa dea banii pe asa ceva.... sunt curios care o fi primul...
|
daca se hotaraste lumea... i'm in :lol:
|
Re:
Quote:
|
Iar dezgropati mah topicuri :lol:
EvLSant0S Posted: Mon Jun 21, 2004 01:31 |
cine nu stie, deja ne`a adus Hondarul statii din sua anul trecut :wink:
inca functioneaza si chiar ma folosesc de ele. |
Re:
Quote: