![]() |
Need For Speed:NITRO
Cei de la EA GAMES anunta un nou NFS,NFS NITRO.Si de aceasta data se pare ca "spiritul" curselor ilegale va fi pastrat dar tuningul masinilor va fi extrem .Sa speram ca va iesi ceva frumos.
LE:Cele 2-3 randuri sunt traduse de pe un blog(de unde am luat si niste poze dar nu le pot pune pe forum :sad:,"scormoniti" si voi pe youtube si "goagal":lol:) LEE:Am sa revin cu mai multe detalii dar mai tarziu ca acum am probleme cu netul.O zi buna. |
Re: Need For Speed:NITRO
|
Wow.. oare chiar exista cineva pe planeta asta caruia chiar ii place gameplayul la nfs:n ? Dupa asa gameplay video mai au si curaj sa scrie la final "Pre-order now!" ? Sigur... :))
|
Seamana mult cu European street racing ... un joc care ma distra cand ma juca .... da oricum pare urat rau :D ....
|
Jocul o sa fie valabil doar pentru WII si DS
|
joc pentru copi mici :x
|
Quote:
mama frate ce joc ......... ma bucur ca nu apare pe pc ..... Sper sa fie ceva de shift |
despre nitro au am auzit ca la capitolul drift o sa rupa tot acuma nu e cea mai oficiala informatie, oricum o sa vedem :D + desi jocul este doar pe wii si ds nu ma o sa ma mire faptul ca o sa scoata si o varianta pentru PC o sa vedeti voi daca astia nu baga pe pc (mai tarziu da baga) sa ma injurati voi pe mine :lol: :shock:
|
10 Attachment(s)
.........
|
joc facut la misto,sa nu zica lumea ca n'au facut si ei ceva..
mai bine joc mario forever:| ! |
urata rau de tot partea grafica a jocului. imi aminteste de mini joculetele 3d de pe net. varza. se putea si mai bine,mult mai bine. jucati shift si veti vedea ce vreau sa zic. ala da realism 3d,ala da storyline,ala da joc,nu se compara shift cu joculetul asta de doi lei facut parca la futui aia masii,doar ca sa fie acolo ceva facut.
|
Quote:
storyline ? o daaaaaaaa shift nu are storyline |
Frate asta e asphalt 4 de la gameloft in varianta pt wii si ds
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:53. |
- Copyright 2026 4Tuning