![]() |
Vand/schimb DLS Classic B5A
1 Attachment(s)
Vand/schimb DLS Classic B5A ATENTIE vand doar Difuzoarele fara crossovere si tweetere !!! pret 150 ron se aud super bine !
difuzoare sunt noi nefolosite, le-am sters de praf si din greseala am apasat prea tare pe unu (exact unde scrie DLS in mijloc si s infundat putin) dar nu afecteaza calitatea sunetului cu nimich !!! Le-am pus azi pe masina sa vad cum se aud si merg brici !!! * sistem difuzoare 2 componente * diametru woofer: 13 cm * putere RMS: 50W * putere Max: 80W * impedanta: 4 ohmi * raspuns in frecventa: 60 - 18.000 Hz * sensibilitate: 91 dB (1W/1m) * tweeter: 16 mm * crossover: low pass 12 dB & high pass 12 dB * tehnologie DLS EFR (Enhanced Frequency Response) |
Re: Vand/schimb DLS Classic B5A
up.....
|
mai lasi ceva la ele ? poti pune o poza reala ?
|
[QUOTE=Shax;2515451]mai lasi ceva la ele ? poti pune o poza reala ?[/Qnu
nu mai las.....sunt noi ce poza reala s iti mai arat, ala pe care l-am sters eu de praf si l-am apasat un pic cred ca si`a revenit ...oricum nu influenta sunetu cu nimich |
up.....
|
schimburi????
|
[QUOTE=George_pericol;2530626]schimburi????[/QUOTE ma intereseaza un difuzor de subwoofer de 12"
|
120 ron !!!
|
100 ron ultimu pret se aud impecabil
|
iti dau doua woofere, dar platesti tu transoprtul.
https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...ml#post2548691 |
Quote:
|
Sal,ai P.M.
|
up....
|
up.....
|
salut. mai ai dif-urile? trimiti si in alte localitati? sunt interesat. multumesc.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:31. |
- Copyright 2026 4Tuning