![]() |
5 Attachment(s)
Clubul sportiv “ AUTORALIU OLT “ cu sediul în Slatina, B-dul A.I. Cuza, nr.46, sc.A /12, în curs de afiliere independentă F.R.A.S., in colaorare cu A.C.R, şi cu sprijinul autoritatilor locale Slatina, organieaza pe 08 August 2009
1. Viteză pe Traseu Monantan (în coastă) – MOŞTENI / Slatina - data desfăşurarii 08 August 2009 - locaţia: drumul judeţean DJ 546 direcţia Slatina-Dragaşani, km 111+800 – 114+800 - diferenţă nivel: aprox. 97M - secretariat: Parcare magazin OLTUL, în ziua concursului de la ora 7.00 ORAR CONCURS 08. August 2009 Parcare magazin OLTUL - verificare administrativă 7.00 - 8.30 - verificare tehnică 7.15 - 8.45 - plecare către Moşteni 9.00 - în coloană cu excorta Poliţiei Rutiere MOŞTENI - afişare ordine de start 9.30 - START primul concurent 10.01 CIRCULAŢIA PUBLICĂ ESTE OPRITĂ INTRE ORELE 10.00 - 15.00 In acest interval se vor desfăşura următoarele urcări, cu start din minut în minut: manşă de recunoaştere necronometrată 1 urcare manşă de antrenament cronometrată 2 urcări manşă concurs oficial cronometrat 2 urcări In clasament va conta timpul cel mai bun din cele două urcări oficile. Se vor forma gruple de concurs: N; A; H; cu clase de cilindree: 1400 – 1600 – 2000/ peste - plecare Moşteni – Slatina 15.30 - în coloană cu excorta Poliţiei Rutiere - afişare clasment provizoriu 16.00 - FESTIVITATE PREMIERE 16.30 INSCRIERI - Inceperea înscrierilor : 16.07.2009, ora 12.00, prin e-mail : SLATINA: preşedinte - ILIE BĂDIŢĂ; tel: 0745.531264 (www.autoraliuolt.go.ro) Serban Cristian; tel 0723206172 e-mail : [email protected] (formularele de înscriere sunt în ANEXĂ ) in mare o sa fie ca data trecuta pentru cei care au fost la mosteni in aprilie ... doar ca o sa fie cronometrare cu celula.. si speram loc de mai bine ca data trecuta ..va asteptam in numar cat mai mare.. |
Re: VTM Mosteni 8 August 2009
Va doresc bafta !
Sper ca nu esti si Lamboiu implicat in ceva ca nu vor veni multi ;) |
Cred ca o sa fiu prezent......dar ca spectator sau in functie de lista de inscrieri...poate ma bag si eu. Deci asteptem inscrierile :)
|
Quote:
dl lamboiu o sa fie comisar traseu.. daca este in regula ... astept parerile voastre.. @ boby :D nu se poate sa nu participi :)) numai e vtm daca nu este kadett'ul rosu |
Pai e si kadett rosu....dar e in "tribune" :).
|
asa ceva nu este posibil :)) trebuie sa fie pe pista ca sa iasa treaba
|
eu vin cu creta colorata si plastilina.
cine se joaca cu mine? @ ideea e : cine va scrie comunicatele? nu e posibil sa vreti sa organizati o cursa si sa nu fiti in stare sa redactati corect un comunicat :O asa puteti face si cu taxa de inscriere, in loc de 50 RON, sa apara 500....:D P.S no offence, dar sunteti de la mine din zona...si vreau sa fiti aproape de perfectiune.macar din punctul asta de vedere. |
:)
documentele sunt cele vechi editate (cele din data de 25.04 ) (cele vechi nu au fost scrise de mine ) pentru ca nu am avut timp sa scriu altele noi .. daca tu doresti o sa stau sa verific fiecare virgula ca sa te am mandru..din punctul asta de vedere parerea mea e sa ne concentram mai mult pe cursa si mai putin pe chichitele astea minore si daca apare 500 la taxa ..vi cu 500 ron la slatina si descoperi uimit ca e mai putin..si te intorci si cu bani acasa.. daca sunt greseli...deaia sunt aici sa va lamuresc..sincer imi cer scuze pentru ele dar nah..avem o suma pe cap.. |
Crys, abordezi total greşit problema şi "tonul" pe care îl dai discuţiilor nu îţi este deloc în avantaj.
Atâta timp cât în documentele ataşate există greşeli de tipar, mai ales în ceea ce priveşte taxele, e o problemă; faptul că nu ai avut timp să verifici conţinutul acestora nu reprezintă o scuză pentru greşelile care sunt inside. |
tonul meu este cat se poate de calm ..uite chiar acuma o sa iau toate documentele la editat..si o sa le corectez...cu toate ca nu am vazut unde este problema cu taxa
@ tjr : imi cer scuze ca am fost sarcastic..in postul anterior...dar te rog frumos sa imi precizezi si mie unde sunt greselile majore ( excluzand cateva litere redactate gresit pe care le'am marcat dar nu prezinta o importanta majora din punct de vedere organizatoric,ci doar gramatical ) le..acum am luat documentele la cercetat...si nu reusesc sa vad unde este problema..va rog sa imi aratati voi..ca poate nu observ... |
Salut Criss.
Apreciez foarte mult ca te implici in organizare si ca la varsta ta faci asta.Te felicit sincer pentru asta ! Dar varsta ta isi spune cuvantul.Nu o lua ca pe o jignire. Astia sunt LUPI BATRANI ! ;) Si hai sa iti spun si de ce.La Bucovat Domnul Badita ne-a spus (mie si lui Alexius) sa venim pe 8 la Mosteni. Eu l-am intrebat : E implicat si Lamboiu ? A evitat raspunsul.... L-am intrebat din nou si mi-a raspuns ca DA :naughty: Apoi Duminica dupa masa iar a venit la noi sa ne invite la Mosteni. Bineinteles ca iar l-am intrebat si mi-a raspuns: NU MAI FAC CU ASTA DA-L IN P***A MASII !! Acum observ ca iar s-au sucit.;) Nu este treaba mea Slatina, in schimb la Craiova este pentru ca o data si-a batut joc de noi si o sa facem tot posibilul sa nu mai fie o a doua oara ! Iti doresc bafta si fi mai atent la anumite detalii ! Te salut. |
exemplul cu taxa, l-am dat ca fapt divers.
problemele sunt de ordin gramatical, inacceptabile la nivelul vostru. e grav daca si data trecuta tot asa ati organizat. nu sunt carcotas, de fapt....sunt. dar acum nu e cazul. nu vreau eu sa ma dau cocos, dar ma jeneaza la ochi. nu mai vorbesc de faptul ca rad altii de voi si cu curu'.bine, inca nu e cazul. no offense, sper sa nu intelegi gresit. oricum, daca ne intelegem, il ejectati pe Lambada din concurs, ca si comisar, va promitem participare masiva din orasul nostru. ramane la latitudinea voastra ce e mai important pt eveniment. concurentii sau nea jean Luc Picard. salut. |
acuma nu inteleg de ce te'ai luat de greselile gramaticale ..
aici organizam un concurs automobilistic sau ne dam mari ca suntem asi in scrierea pe calculator si corectitudinea acesteia.. iti repet ca vad ca doar pe tine te deranjeaza...documentele sunt cele vechi si nu sunt scrise de mine.. nu stiu.. scopul lor e sa va faca sa intelegeti nu sa va faca sa luati fiecare cuvant la analiza gramaticala .. nici eu nu o spun cu rau daca spui ca sunt asa de multe greseli te rog frumos sa mi le identifici si mie (inafara de cateva care le'am vazut si eu si sunt cateva taste apasate gresit ) si eu o sa le corectez si o sa iti dau marea dreptate si toata lumea o sa fie ok treaba cu dl lamboiu o sa fie cam greu de rezolvat..in primul rand noi avem o colaborare cu dumnealui..in al 2 lea rand dumnealui nu te influenteaza pe tine sau pe alti cu nimica.... eu numai postez nimica in legatura cu disputa dumneavoastra personala cu dl lamboi :) aici noi organizam o cursa diferita cu organizatori diferiti care o sa fie la alte cote |
Nu cred ca ar trebui pusa presiune pe organizatori. Criss a fost sincer si a recunoscut ca nea Lamboiu este comisar si gata....cine vrea sa se dea....se da...cine nu nu. Eu astept lista de inscrieri :)
|
ai dreptate boby
Organizatori Badita Ilie - Presedinte club Directori concurs Patrutoiu Ion Director informati cursa Serban Cristian Comisar traseu Lamboiu raul Comisar parc auto Teodorescu Adrian Comisar verificare tehnica Cojocaru Petre Cronometror sef Salaholu Amedeo Arbitri Start : Salaholu victorita Sosire : Zamfirescu vali Secretariat : Ciorec Viorica __________________ asta e lista cu organizatori. .. pana la urma daca vad ca nu exista nici macar un pic de recunostinta din partea unora in legatura cu organizarea puteam sa spun si eu ca dl lamboiu nu o sa fie implicat..si sa va pun pe drumuri si apoi sa observati ca este implicat..dar nu am facut asta.. am zis ca sa treaca toate si sa fim oameni pana la urma... deci ce probleme mai aveti stimati colegi in legatura cu evenimentul organizat pe 8 august |
| All times are GMT +2. The time now is 12:05. |
- Copyright 2026 4Tuning