![]() |
Machete in lucru - kenzor
7 Attachment(s)
Well..salut la toti
zilele astea am primit o macheta,care este asa : Porsche carrera 911 (1993) Bburago,made in italy 1/24 _________________________ Masinii i se deschid usile, capota care este in spate,atat,cea din fata nu. volanul are legatura cu rotile,daca il misc,rotile vireaza. geamuri pe fata nu are,probabil o sa fac eu(sper) jantele fata sunt galbene,cele din spate sunt negre. momentan masina are stickere de racing. interiorul nu este detaliat. Am asa planuri cu ea: 0.sa o fac street 1.scap de stickere. 2.alte evacuari. 3.alta vopsea. 4.jante vopsite. 5.marire buze jante. 6.lambo doors. 7.neoane. 8.sper sa modelez putin front/rear bumperele Stiu ca am planuri mari,dar incet cu incet sper sa le reusesc pe toate. Pun si poze. -as vrea sa primesc sfaturi in legatura cu alta vopsea.ce fel de smirghel sa folosesc,ce culoare se potriveste mai bine,etc. -cum sa fac lambo doors (o sa pun poze cu balamalele) -ce fel de kit sa folosesc pentru bumpere. -cum sa scap de stickere. Deci ma bazez pe voi ,fiindca pana sa am macheta asta,am citit aproape toate threadurile:D (Desi camera are 7.1 mp,pozele au iesit de c**at) Salut. |
re: Machete in lucru - kenzor
Stickerele le scoti pur si simplu dezlipindu-le, cu unghia sau altcv:D.
Vopseaua o alegi tu, dupa preferinta ta. Ar merge un negru, alb, un portocaliu ;). Ca sa dai vopseaua jos mai bine foloseste decapant(Nu risti sa o zgarii).Gasesti la magazinele de piese auto,sau la solutii dastea(culorii, lacuri, etc)gasesti. Kit auto tot akolo gasesti, cere kit pt finisaz e mai fin. |
re: Machete in lucru - kenzor
2 Attachment(s)
News: am scos toate stickerele.mai am de scos semnalizarile si stopurile,care nu ies.
|
Re: Machete in lucru - kenzor
3 Attachment(s)
pregatesc masina pentru kituit si vopsit :arrow::arrow:
|
Arata bine pana in acest moment! ;)
Bafta mai departe |
mersi.
pana acum am dat cu poxilina ,am facut un fel de bumpere,dar le'am scos aproape in totalitate ,mai am putin in spate fiindca aratau urat. masina o voi face neagra,eventual cu stripes pe portiere ca la superleggera. |
3 Attachment(s)
Masina a primit azi o vopsea noua,negru :d
momentan se usuca. o sa pun si poze :D:D Le:e gata vopseaua |
| All times are GMT +2. The time now is 14:53. |
- Copyright 2026 4Tuning