![]() |
ce sa-mi iau ?
am 20.000 euro si nu stiu ce masina sa-mi iau ( nisan 350Z , toyota supra su un evo) supuneti si voi ce masini pot sa-mi cumpar
|
Re: ce sami iau ?
Daca nu te intereseza consumul, preferabil 350z pt siguranta.
|
momentan am o ccopie dupa slr si consuma cam 8l/100KM si are 400cp asa ca nu ma intereseza consumul dar siguranta da(mersi dar mai astept si alte pareri)
|
in ce film consuma 8l/100 o masina de 400 cp?
|
E replica si de cai.
|
ai putea sa dai banii pe un dex si un indrumar ortografic inainte pentru a invata sa scrii corect romaneste
|
Scuze ca iti spun dar pare ca esti doar un "baietzas" care nu stie cum sa se afirme.Nu cred ca cineva care care este pus in situatia descrisa de tine intreaba pe forumuri ce masina sa isi ia cu 20 k euro.Si daca o facea,cineva adevarat interesat de o parere a comunitatii dadea informatii despre toate modelele(motoare,etc).
Scuza-ma,dar asta e parerea mea. P.S.Incearca sa citesti topicul acesta https://forum.4tuning.ro/41-4tuning-r...ba-romana.html |
Quote:
|
Re: ce sa-mi iau ?
Quote:
|
e o replica ce nu intelegeti motorul nu e ca originalul e facaut dupa original la 30.000 euro ce vreti
|
explica-ne ce motor e? de ce origine?
|
e o copie dupa original si are 400 cp , are 3l 12 v si e facut in germania nu stiu de ce firma finca nu scrie pe el cand mi-am loat masina era pe ea
|
Quote:
|
Quote:
|
esti cam offtopic dar sa spunem eu vreau sa stiu ce sa-mi iau o supra ,un 350z sau un evo 7
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:44. |
- Copyright 2026 4Tuning