![]() |
neoane ieftin
3.5 mil setu de 4 bucati sunt f bune si ieftine ...... am pe verde albastru si rosu ...... fac comanda ajunge in 2 zile max!!!!!!!!!!!! :roll: daca va mai trebuie si alte chestii pot sa duc.....
|
ce marca sunt?
|
sal...nu vreau sa te dezamagesc dar neoane PiLOT (italienesti) am gasit in vitan la pretul de 3 mil....daca mai scazi la pret ma ai de client, pe mine ma intereseaza pe rosu...salut si bafta !!
|
salut
frate ce e la targ e facut in turcia ca luat de colo pt masina mea ai dreptate si am dat 2.8 mil nu 3 :wink: eu castig 200 de mii la st chiar nu am de unde sa mai las.
|
neoane
La 3 mil pot sa ofer si eu neoane de la FK automotive.
Livrarea din stoc pe roshu Transport inclus |
sal
frate fara suparare te rog frumos daca ai ceva de vandut fati tu un subiect nou si vinde ce vrei tu ...asta e anuntu meu daca vrei sa cumperi bine daca vrei sa vinzi vinde in alta parte ...... :wink: sau da anunti.....din pacate sunt unii care nu au ce face pe aici ....
|
salut
mare reducere la pret de 2.8mil.... orice culoare :lol:
|
spune-mi si mie ce marca sunt si daca oferi garantie...
|
Alea din targ sunt niste ***uri.Credeti-ma.Am avut eu si ma tinut 2 saptamani si sa ars.Nus ce firma sunt astea dar va sfatuiesc sa nu va luati din targ.
|
1 Attachment(s)
Culoarea asta ai.. Purple?
Neoanele vin cu accesorii sau vin simple? |
sal
slvx5 ai pm de la mine :lol:
|
purple nu am deocamdata dar pot sa iti aduc....nu stiu la ce te referi cu accesorii!!!!!! :?: vin cu tot ce iti treb ca sa le montezi...
|
salut
aveti dreptate in leg cu marfa din targ deci repet nu am asa ceva ..... astea sunt nemtesti daca vrea cineva sa dea un semn :wink:
|
discutia este despre Neoane (tub neon) sau neoane cu LED-uri?
|
Re:
Quote:
Anunta-ma cand primesti. Mersi! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:50. |
- Copyright 2026 4Tuning