![]() |
Masina mea Tico
2 Attachment(s)
Masina este in poze dupa accident am vrut so vand dar m-am razgandit :D
duminica am facut motorul (video) si desigur am luat si advertisment pentru deranjarea linistii publice :oops: O sa dureze ceva timp pana e gata , vreau so fac calumea...nu doar sa fie reparata |
Re: Masina mea Tico
2 Attachment(s)
I-am facut niste poze aseara ..:D
Ce ziceti so fac cum era inainte sau sa incerc ceva nou ? |
Quote:
Tico este o masinuta prea mica, ca tu sa o incarci cu tot felul de briz-brizuri. Un tuning clean, si fara 11 mii de culori pe ea;) |
Eu in locul tau m-as gandii intai sa o repar, sa fie indreptata, vopsita si dupa aceea daca totul este ok la tuning...:rolleyes2
|
Pai luni vine tinichigiu si intro saptamana e gata...si trebe sa ma gandesc cum so fac.
|
De asemenea, sunt de parere ca ar trebui s-o lasi curata, fara stickere sau alte briz-briz-uri. Daca sare in ochi, nu inseamna neaparat ca sare in ochi intr-un mod placut.
Mult succes in luarea deciziei! |
Quote:
Eu asa am cumparato ..prima oara sa fie dreapta si dupa am sa ma gandesc cum sa o fac si am sa postez aici :D |
1 Attachment(s)
progrese....
|
Eu nu le vad...poate dai si niste explicatii, cum ar fi spoileru ala de Matiz ce vrei sa faci cu el:?:
|
Ala lo pus pe langa tico sa vada cum ii sta :)
si acum e cam dreapta ;) aliniata daca te uitai la poza de sus cu ea seara vedeai cum sta aripa.. |
M-am uitat nu vad nimica:punch:
PS: Arata la fel numai ca ai pus poze de pe partea dreapta acum unde nu a fost atinsa:rolleyes2 aa si nu mai e parbrizul... |
pun poze diseara.
|
Quote:
|
nu masina e facuta cat de cat...
|
azi am mai comandat niste piese..stie cineva vreun gen de prelungire pentru bara fata normala de tico ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:33. |
- Copyright 2026 4Tuning