![]() |
Intalnire - Liberty Parade 2009
cel mai mare eveninemt house al anului nu ? este la mare , intre venus si saturn pe data de 18 iulie .
va fi nebunie totalaa !!!! eu(blondu) , benny , sorin si fia ne intalnim SAMBATA LA 20:00 IN PIATA CONSTITUTIEI sa plecam toti la acest eveniment . daca vrei sa te alaturi nu trebuie decat sa vii sambata , 18 iulie ora 20:00 FIX in constitutiei . pentru mai multe detalii profitati de intalnirea wanted de vineri , si folositi acest forum . care e hotarat sa dea` cu semnatu aici . eu , unu` merg sigur !!! |
Re: Intalnire - Liberty Parade 2009
de mine nu scapati
|
mai am 2 locuri in masina cine vrea.. sau 1 loc..:D plecarea la samabta la ora 20 si inoarcerea duminica seara.. cine vrea.. ieftin.
|
mai am si eu 2 sau 3 , depinde cat de inghesuiti vreti sa stati , valabil pt cei care vor sa mearga . locurile din fata sunt ocupate :)daca nu nu`i problema , merg si doar eu cu prietena mea ... cel mai frumos ar fi sa fim 5-7-10 masini :X facem un show pe autostrada cum stim noi , ne distram umpic pe acolo ...facem putina galagie in constanta ...exact ce ne place noua . hai ca vreau sa aud aici multi prezenti ...liberty parade e ca ziua de nastere , odata pe an ...ce dracu` ? nu vedeti asa ceva in fiecare zi , sau saptamana ....
|
mai am si eu 2 locuri .asa ca mai bine ne gindim si facem o combinatie sa mergem mai multi intr-o masina
|
vedem ....eu as merge cu a mea ... i`am pregatit benzina deja :))) mie`mi place sa merg cu muzica tare :X
eu s`ar putea sa mai iau vreo 2 prieteni . totusi cred ca spre sfarsitul saptamanii se vor trezi mai multi ca vor sa mearga . |
eu trebe sa merg cu masina ca o sa dorm in masina asa ca... daca merge cinea cu mn sa se gazeze :D ca nu avem loc sa dormim 4 in masina:P
|
nu cred ca e cea mai buna idee sa dormi in masina , mai bine pe un sezlong , plecam la 8-9 de la liberty ....luam sezlongu de la prima ora :) wiii abea astept
|
prezent si eu de colo
|
Quote:
sigur ?! te asteptam sambata la 20 in constitutiei ?! cu cine mai vii ?! sa ne facem si noi un plan de idei . |
da un plan.. planul meu este sa mergem cu o viteza legala pe autostrada.. ca e criza si consumu o ia razna.. asa ca o viteaza de 120-130 e de ajuns ca nu ne alerga nimeni.. si plus ca or sa fie si radare precis..:)
|
Quote:
planul meu ste sa mergem cu 140 sa nu maxim 150 daca plecam la 8 si un sfert , sa ajungem si noi macar pe la 10 si , 11 ... iar eu ma gandeam sa mergem in mamaia duminica , la pranz , dupa ce ne trezeam ... ca plajele din venus saturn sunt cam naspa . ce ziceti ?avem radio vacanta ascultam muzica , cleopatra sa impingem tava , seara satul de vacanta ne dam in masinute . astept sa va dati si voi cu parerea . |
ne dam in tiribombe in parasute.. e si multe femei dar cam ametite...
|
INTRE TIMP ... pregatesc o surpriza pt ce ce vor sa fie HIGHHHHHHHHHHHH !!!!!!!!!!!! :))))))))))))))
|
mai de vara asa sa fie.. ca e cald la mare sa ne racorim...
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:09. |
- Copyright 2026 4Tuning