Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Generalitati tuning (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning.html)
-   -   pareri fluier toba (https://forum.4tuning.ro/23-generalitati-tuning/133314-pareri-fluier-toba.html)

phaeton 13-07-09 19:14

pareri fluier toba

este vorba despre acest produs : http://www.accesoriiauto-online.ro/1...autostyle.html

as vrea sa stiu daca l a montat careva. vreau sa l pun pe o octavia 2 1.9 tdi, are evacuare stock. afecteaza cu vreo ceva ? ma gandesc sa nu blocheze gazele la iesirea din toba.
ce diametru sa aleg ?

ionut_jro 13-07-09 22:59

Re: pareri fluier toba

parerea mea,nu le lua.am eu doua buc daca vrei la pretul ala

GTXR 14-07-09 00:37

are un prieten cu pe un astra 1.7 cdti 125 cai parca , cand o tureaza mai tare zici ca decoleaza un avion dar totusi parerea mea este ca e kitch

IuLiaNo 15-07-09 14:17

Mi se pare o porcarie acest dispozitiv, a avut un prieten pe un Golf 1.9 si dupa o perioada de timp devine enervat suieratul ala. nu imita deloc BOV-ul.

nutzuXXL 15-07-09 18:32

e o mare tiganeala . nu-ti lua asa ceva . de 60 ron scoate-ti gagica in oras , sau baga motorina si ai sa fii mai castigat . bafta

extrm 15-07-09 18:43

faci cea mai mare prostie daca iti pui 'chestia' aia

phaeton 15-07-09 18:59

ar fi bine sa si explici de ce ..

oricum, mi am comandat fluierul ala.
vreau doar sa mi fac nebunia, mai mult de 1 zi oricum nu va sta pe masina.

VW-G60 15-07-09 20:44

Traiasca tigania !!!!!

dexter_20 15-07-09 21:27

De banii aia ai putea sa iti iei un set de pleoape...

cmdbass 17-07-09 01:25

Quote:

Originally Posted by IuLiaNo (Post 2487876)
Mi se pare o porcarie acest dispozitiv, a avut un prieten pe un Golf 1.9 si dupa o perioada de timp devine enervat suieratul ala. nu imita deloc BOV-ul.

de acord cu tine 100%!
am avut si eu prieteni care si-au pus..si mai mult de 2 zile nu l-au tinut :lol:

babau88 17-07-09 16:30

Ce rai suntezi.!! eu am vazut(auzit)pus pe masina in germania si nu era nici,,tzigan'' sau cine stie ce si nu pe o singura masina,dar asa e romanu' CRITIC!!! Puneti tati si 2 motoare de avion sa vezi cum se aude...daca tzie iti place...

Bambo 18-07-09 21:48

Fie ca e un kitsch, fie ca e tiganesc sau fie ca e un accesoriu banal, pana la urma motivul existentei unei asemenea briz-briz si cumpararii unuia este satisfactie personala.

In opinia mea, ai aruncat banii degeaba pe un accesoriu de care fie o sa te plictisesti sau o sa inceapa sa te enerveze. Sunt sigur ca o sa modifice fluiditatea circulatiei noxelor, deci consumul de carburant, dar la un motor de marimea mentionata si daca luam in calcul marimea fluierului s-ar putea sa fie minimala sau chiar deloc.

In final depinde de tine daca consideri ca ai fost multumit de rezultat, deci bani bine cheltuiti sau aruncati degeaba. Desi la un pret de doar 60 de lei, e bine oricum.

spartaans 18-07-09 22:00

vrei sa arati si tu ca Stalone, facandu-ti o injectie cu steroizi...dupa ce trece efectul vei fi la fel...

Sper ca stiti de gluma. Clar tiganie...

BULLDOG 18-07-09 22:09

Fluierele astea sunt niste chestii de poseri ... la fel ca folia de carbon. Vrei sa faci sa para ce nu ii. Parerea mea ii ca se incadreaza in aceasi categorie cu siglele de m pe 318 si alte cele de genu. Concluzia: Vinde-l

GTXR 18-07-09 23:03

aseara prin agip la dat baiatu jos si am experimentat pe mai multe masini,vedeti ca daca aveti toba cu iesire groasa nu o sa se auda ,am incercat la un bmw 320 24v ziceai ca e fluiera un copil asa ragusit :)) ,in plus la ala cu astra 1.7 cdti resoftata zici ca e avion frate speri lumea pe strada :))

All times are GMT +2. The time now is 20:39.

- Copyright 2026 4Tuning