![]() |
Fostele detalii despre cursa
Etapa Legal Racing cu numarul 6 se apropie.
Aceasta etapa va fi una de indemanare. Locatia inca nu este sigura. Exista doua alternative : ROMEXPO sau PRISMA Data cel mai probabil 20. (Exista sanse minime sa fie pe 19) Ora de incepere este 11.30 |
ai idee cat o s acoste inscrierea? si cam cat o sa fie biletul ptr spectatori.. 10xz anticipat..
|
Cum adica 20 -19 ?????/ Parca era pe 10-11 iulie! NUUUUUUUUUUUUUUUUuu! Nu am timp sa imi fac masina!!!! grrr....
:evil: data viitoare anuntzati si voi va rog mult de tot cu mai mult de o saptaman inainte!!! Nu se poate... O sa particip cu masina asa cum e acum :( cu planetarele varza! sper macar sa fie la romexpo daca se strica sa fiu mai aproape de casa! SI eu as dorii detalii legate de \"tarife\" !!! :(( :(( Doamne ajuta! mi s-au dat toate planurile peste cap!!! |
Re:
20 iunie???sau iulie???Parca era 10 iulie la prisma 2.Oricum...datzi si voi detalii...bilet..si altele..
|
...zoliat ai uitat sa mentionezi luna 20 iunie sau iulie !!??...desi cred k 20 iulie pt k 20 iunie e Duminica :D..si e cam devreme!!...sa sperem k o sa iasa mai bine!! :peace:
|
daca e iulie ar fi perfect dar am o vaga impresie ca e iunie :)
|
am impresia ca e weekendul asta
detalii mai multe de indata ce le am |
Vreau si eu data exacta a etapei(si luna) si cat va costa inscrierea. Biletele se vor procura de la aceeasi adresa nu? Cu cat timp inainte va trebui sa ne inscrem?
|
Din surse oficiale etapa va avea loc weekendu acesta.Asteptam comfirmarea si mai multe detalii.In 1-2 zile vom afla cu certitudine.Respekt
|
ce aiurea e sa mor... nu am timp nici macar sa imi fac frana de mana :( bine ca macar acum am cat de cat amortioare... ca anvelopele trebuie schimbate... dar tot vin in functie de taxa de inscriere! bafta si ne intalnim pe strazi!!!
|
lolz frate.. imi pare rau sa aud ca ai probleme cu masina.. ;) las ca poate reusesti sa-tzi faci macar frana de mana.. si de ce nu si planetarele..
Ma se pare ca a mers bine la Baneasa de au inceput sa organizeze mai des :D :D :D :D bafta.. chiar sunt curios cam cat o sa coste taxa de inscriere.. |
Wow, e putin early 8) ... Nu stiu daca noi venim, dar sper, ca da. Astept mai multe detali unde si exact data.
8) |
Re:
:( :( :( Anuntzatzi si voi mai devreme....nu am cum sa vin... am din pacate alte planuri..:(
Poate nu o sa se tina weekendul asta. Apropos....se mai tine etapa de indemanare la prisma 2 pe 10 iunie??sau a fost inlocuita cu asta de acum (care se va tine) :?: :?: |
stati in standby pentru ca la cum se anunta vremea nu se va mai tine nici o etapa weekend-ul acesta.
Revin cu detalii de indata ce apar |
the engines are stoped and sent to tha garage for reconditioning ;)
waiting for the right words my friend :) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:31. |
- Copyright 2026 4Tuning