![]() |
De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
10 Attachment(s)
De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
Din seria “Ce-a fost mai intai?”, venim si noi astazi cu o intrebare ce are legatura cu domeniul auto: Care a fost primul Cayenne cu motor diesel? Prima sau a doua generatie? Desi multi ar merge pe ultima varianta, ei bine, se pare ca nu este chiar asa. Un dealer din Germania a scos la vanzare probabil primul Cayenne Diesel din lume, un exemplar din prima generatie dotat cu motorul VW V10 TDI de 313 cai putere. Mai mult de atat, Cayenne-ul din cazul de fata vine si cu ceva “bunatati” la exterior. Toate la pretul de 59.900 euro! |
Re: De vanzare: Porsche Cayenne V10 TDI
interesant as fi curios de performante daca le intrece pe cele de la Touareg dar cred ca motorizarea potrivita era v8 TDI de 4.2 si 326cp
|
doar 60.000 ... super oferta :))
|
e destul de frumusel
cam putini cai pentru un V10.... |
Asta cred ca e motoru care era si pe Phaeton...
|
Quote:
|
Quote:
|
nu imi place deloc, dar poate sunt oameni carora le place. gusturile nu se discuta.
PS v10 313 cai sunt cam putini char daca e diesel |
sincer nu imi place ideea de diesel . masina arata foarte bine. oricum gusturile nu se discuta. spor la vanzare :))
|
rotile sunt frumoase, sunt Rinspeed.
i-au pus motor + cutie de Touareg V10 TDI. sunt multe piese comune intre Cayenne si Touareg, dar si Q7. mai interesant era sa puna motorul de pe Audi Q7, 6.0 V12 TDI :), dar cred ca nu au avut de unde sa ia unul. |
motoru ca motoru mai merge da cam putini cai dar kitul exterior e nasol rau
|
Daca era cu GPL il cumparam... :)))
|
Quote:
Quote:
Motorul V10 tdi trage in stil barbar, are o putere colosala la un consum decent.Pot spune ca e fenomenal motorul, asta poate ca nu am mers cu V12 tdi. |
Quote:
|
pentru cei care zic ca sunt putini 313 mai e si varianta R50 touareg de 350cp il puteti face transplant pe cayenne
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:20. |
- Copyright 2026 4Tuning