![]() |
Jante passat variant
Ce jante ar sta bine pe un passat variant '03?
Puneti si poze dak aveti :wink: |
4 Attachment(s)
iata si masina...
|
Ceva jante 17. Nu de 18 ca is pacatoase. Tata mashina trepideaza (faci cum vrei). II bagi un cip sa scoti din ea 168 cai. Si ceva audio.
|
am si eu o intrebare cand ai cumparat o si ce bani ai dat pe ea
|
in primul rand:nu-i masina mea(eu nici n-am permis :D ),ci a lui taicamiu(nu cred ca pune el chip fiindca nu e tocmai adeptul vitezei).
a adus-o din germania acum 1 saptamana si ceva si pretul final a fost de aprox. 10.500 E. |
muuult :) am 1 identica la pretul de 9500:)
|
si ce optionale are?e tot din 2003?ca eu am cautat in romania prin reviste si internet si nu am gasit una la un pret asemanator.pune niste poze cu masina dak ai!
|
a mea e pentru vanzare :) vezi la sectiunea bazaar
|
Re: Jante passat variant
Eu am passat an 2004 la 12000 Euro pret final! Fara piele si fara navi si fara jante. IN REST ARE TOT! TOATE TAXELE ACHITATE!
|
bej desing omu cere un model de jante nu sa iti arati tu masina ok??
ps yo am dat passatu imediat si nu cred ca tu ai tot pe passat;) iti zic chesti care le am pe a4 :) care siiigur nu le ai |
Am tot. Senzori bara, senzori ploaie, xenon, tot, in afara de navi (ce plm sa faci cu el in RO?) si in afara de piele
|
Moshule,i le dau p-ale mele..milkhaukee:lol: de nu s-a uscat vopseaua incà de pe ele....bineintzeles dupà ce imi fac rost de o pereche mai shic pt. berlina mea;)
|
bine bine ,da vbim si noi de jante ?sau vbim de dotarile dp passaturile voastre?
pai.. tatal tau nu e un adept al vitezei si deci nu face cip .. in schimb .. ne spui noua .. c`o sa dea 1000... + de euro pe niste jante .. cu adevarat.. tari .. :) ? mi-e greu sa cred dar.. cum zici tu . . e si culoarea aiurea.. alb .. nu prea ai ce sa-i pui sa dea bine , e kombi , etc .. incearca barracuda.. si asa se poarta... :) |
adevaru-i ca astea-s pe 18 si-s puse pe un passat b dar cred k ar arata bine si pe bg
http://www.newagetuner.ro/files/passat3b_rs4.jpg |
Quote:
iar jantele...n-am zis sa fie scumpe k nu da el prea multi bani pe niste jante.pur si simplu am cerut niste pareri...:rolleyes2 barracuda,din cate stiu sunt cam scumpe...:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning