![]() |
[My Scoot] Aprilia sr
7 Attachment(s)
Aprilia : sr
Cilindree: 50 cc Racire: aer An fabricatie: 96 -mergea 90... - si iam schimbat motoru ca era praf .. -cand l'am luat aq 1 an era negru:D:D: cv pareri? |
Re: [My scoot] Aprilia sr
tot motorul cu tot cu bloc l-ai schimbat?
|
frumos sr'u:X is inebunit dupa modelu asta:>
|
cum cu tot cu blok??:-??
am schimbat chilindru piston segmenti+semeringuri si rulmenti:D |
o sa mai pun poze si cu scuteru desf numa nuprea am ca mi'am pierdut cardu din tel:))
|
ma refeream daca ai schimbat motorul cu tot cu bloc motor tototot...
|
Quote:
|
care ii culoarea scuterului actuala? rosu sau verde? daca e verde da jos flacarile alea albastre si fa ceva cu pielea de pe scaun ca e urat cu draci scrisu` ala, iar daca e roshu da`i jos tabla aia striata ca nu da bine deloc si again fa ceva cu pielea scoate scrisu aprilia sr...
|
Parerea mea este sa il schimbi cu totul :|
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
nnam avut ce face:))
|
NRG MC3 E DE VANZARE:!!!!
|
Sunt de acord cu adytzy,jos flacarile,dungile de taxiu,si scrisu cu aprilia...incearca sa-l tii cat mai clean nu kitsch,taranesc...
|
Sincer apucate si baga bani frumosi in scuter daca vrei sa iasa ceva frumos, eventual macar adul intro stare decenta. de ex la roata spatelipseste carena de sub, da jos tabla aia (wanna be clean style)... vopseste-l intro culoare decenta ( sau dus vremurile cu interiorul alb, acum 2 ani se purta asa ceva, hai acum 1 an) sincer fara sa te superi cum zice si vlad... pastreazal cat mai curat si simplu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:17. |
- Copyright 2026 4Tuning