![]() |
51 Attachment(s)
vand BMW e36
318 is , motor M44 ( care s a montat si pe e46 si z3 ) 143 cp 196 000 km 2 proprietari Dotari jante BBS 17 incj - fata 8,5 j cu 215 anvelope toyo proxes iar spatele 10 J cu 245 anvelopa tot toyo proxes . suspensie sport KW abs ASC 4 airbag uri esapament complet Bastuk ( super sunet ) eleron portbagaj eleron luneta recaro cu piele alcantara pe margine cotiera piele scaune incalzite dublu klimatronic ( perfect functional ) oglinda cu senzor antiorbire geamuri electrice cu senzor confort alarma inchidere centralizata cu telecomanda ( pe cheie) 4 key ( 2 cu telecomanda , una normala si una plastic ) DVD cu TFT 4 boxe 2 subwoofere amplificator neoane ( se aprind in ritmul muzicii ) proiectoare ceata lampi spate klare angel eyes semnale fata alb / fumurii culoare ///M - avus blau metalic absolut nici o zgarietura absolut nici un punct de rugina plafon negru la interior , specific ///M-Technic plafon negru la exterior . - masina are scoasa banheta spate si montat amplificator + subwoofere , dar am si banchetele incluse in pretul masinii AZI INTRATA IN TARA 4500 euro 0722 350 439 sau id : kty_racing |
Re: 318is - piesa rara - baga ochiu ;)
1 Attachment(s)
mersi pt raspunsul prompt..cred ca nu te intereseaza schimburi,dar totusi incerc..cu o cali?
|
Re: 318is - piesa rara - baga ochiu ;)
frumoasa , dar nu stiu s avand calibre . doar e36 .
|
Re: BMW 318is
anul nasterii ? :P
|
aprilie 1998
|
te intereseaza cumva variante cu a mea?https://forum.4tuning.ro/191-bazar-auto-masini/130584-vw-golf-iv-bmw-e36-e46.html
|
daca tu imi dai maisna de 6000 pe masina de 4500 , eu nu te pot refuza .
|
cat e taxa la a ta?e euro 2 sau euro 3?
|
este motorul M44 pus pe z3 si e46 . imn germania masina este euro 2 de fabrica si pus catalizator de euro 3 . am toate actele pentru rar . factura , serie catalizator , absolut tot de la modificarea facuta .
din euro 0 si euro 1 , in euro 2 , prezentand actele astea , maisnile le am scos euro 2 . ar trebui sa mearga si din euro 2 in euro 3 . trebuie sa te interesezi si tu . daca vrei iti dau serie caroserie sau copii dupa acte . |
si daca iasa euro 2 ce fac ca taxa e vreo 3000euro la euro 2...eventual daca ar iesi euro 3 esti dispus sa imi dai ceva diferenta?(avand in vedere ca trebuie sa o inmatriculez)
|
daca tu zici ca are 3000 euro taxa . . . .
ramane s ao vand eu pe a mea , tu pe a ta . bafta ! |
posibilitatile de inmatriculare sunt
BG - 450 euro ro 80 mil sau asteptat pana cand se baga taxa in impozit . |
valabil
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:15. |
- Copyright 2026 4Tuning