![]() |
INTALNIRI....eXtreme
urmatoarea intalnire extreme racing club..va fi pe 9.03.2005 la ora 19 tot la SERAI!
in cadrul acestui topic se vor stabilii intalniri de orice fel! |
propuneti o zi sa ne intalnim sa facem poze pentru site!.....in orice zi....
armand spune ca e 99% gata si ca am putea sa-i dam drumul! poze ne-ar mai trebui sa am putea inaugura extremeracingclub.ro |
Pai JOI... tot suntem in vacanta. Ce zici jenele? ne apucam sa dam cateva telefoane? :lol:
|
deci...sambata? :roll:
|
joi la ora 21.00 la omv(calea bucuresti) intalnire cu cei care vor sa mearga la oradea la tuning&sound!
|
cand e pitic
|
sambata!
|
Re: INTALNIRI....eXtreme
Joi09.03.2006 s-ar putea sa nu pot veni la intalnire pt ca..... ARE STEAUA MECIIIIII!!! Romania->STEAUA,EUROPA->STEAUA,ORIUNDE->STEAUA,CAMPIONII DIN GHENCEA!!!
|
Asa ca domnule pitic....ne auzim! ;)
|
Domnule VLD dupa cum bine stitzi SERAI`ul a fost dotat cu o plasma si putetzi urmari si meciul...da numa sa nu te vada piticu ca nu`l ascultzi ca stii ca e belea
|
Ba tu nu m-ai vazut pe mine privind meciurile stelei :rolleyes2 :peace: :peace: :peace: :headache: :headache: :pistoles: :pistoles: :burn: :burn:
|
La cat ne intalnim?
Daca imi aduceti flori pt ieri, dau de baut pt azi :))))))))))))))) |
la 19,ca de fiecare data!
|
bine ca da si cineva macar un sms:(
|
R U S I N I C A Tuturor Pentru Faptul Ca Nu Ati Venit La Intalnire! Nu Vor Mai Fii Intalniri De Nici Un Fel Cat De Curand Datorita Neseriozitati Voastre! Nu Accept Nici O Scuza Si Sunt Dezamagit!
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:46. |
- Copyright 2026 4Tuning