![]() |
VW Bora Variant
10 Attachment(s)
De vanzare Vw Bora Variant an 2000 luna 8 Euro 4, masina iese 2001 la RAR /taxa 250 Euro
\Dotari motor 1.6 16v Benzina 105 CP ABS ESP 4 geamuri electrice computer bord oglinzi electrice incalzite heliomate volan 3 spite reglabil din piele 4 airbag climatronic radios cass Beta CD VW suport pahare bord 3 chei /2 tip briceag 1 service cotiera fatza /spate scaune reglabile inaltime /lungime /adancime suport ochelari pachet interior bord /manere interioare usi /imitatie carbon culoare neagra, fara accidente sau alte nebunii Nr valabile de Germania pana pe data de 29.07 cu posibilitate 3 luni nr provizorii Masina are 127.000 km cu carte service, ultima revizie 2006 /103.000 km /urmatoarea peste 3000..Nu bate si nu se aude nici un zgomot totul functioneaza perfect/accept orice test autorizat Rog seriozitate. Pret 5600 euro Negociabil |
Re: VW Bora Variant
Ultima revizie in anul 2006,cand masina avea 103.000 Km. la bord?
Iar dupa 3 ani,in 2009,masina are 127.000 Km. si nu a fost facuta nici o revizie in 3 ani? Greu de crezut ca neamtul lasa masina 3 ani fara revizii,si in 3 ani a parcurs doar 24.000 Km... O fi si asta ceva nou la nemti...Oricum,bafta la vanzare! |
Te astept la un test drive cu aceasta masina..app de acesti km, am vandut acum 2 saptamani un A4 cu 91.000 km. /masina din 2002..am acceptat test si totul a fost ok.
Mare ti-e mirarea ta doamne..ai uitat ca traim in Romania anunt valabil |
Mare dreptate ai,traim in Romania si asta ne mananca toti `Km.` de pe bord....
Totusi,distanta de 3 ani intre revizii este foarte mare,tinand cont ca reviziile se fac la X numar de Km. sau in fiecare an.Nu contest calitatile masinii,dar aceasta diferenta este greu de inteles pentru noi,cei care locuim in Romania si nu stim cum e pe afara,prin Vest... Vanzare buna! |
M-am uitat in seara asta si pe TUV in 2007 masina are 111.000 km..oare e bine?Eu zic ca da
|
3 Attachment(s)
@tibotib- mersi pentru cele spuse mai sus..Mai facut curios si am cautat in acte (cu toate ca nu stiam de existenta lor) TUV'urile din 2003 /2005 si 2007.
Pentru fiecare in parte se pot dovedii km reali in acel moment /Sper ca cu asta am eliminat si variantele nasoale ce tin de veridicitatea km reali. Astfel de dovezi sunt mai rare pe criza asta.. cu stima |
Astfel de dovezi sunt mai rare?
Astfel de dovezi nu vezi la nimeni,pentru ca ori nu a stiut sa le ceara de la neamtul de la care a cumparat masina-in cel mai fericit caz-,ori masina are Km. mancati de criza(foame de bani) si nu are interes sa le prezinte... Oricum,cu aceste dovezi nu mai poate nimeni sa conteste realitatea. Spor la vanzare!! PS-vezi ca mai sunt bune la ceva si discutiile contradictorii? |
Ai perfecta dreptate, discutiile in contradictoriu intotdeauna aduc si ceva bun..in acest caz interesul meu a fost sa caut dovada ca masina se prezinta impecabil dtpdv si ca nimic din ceea ce am spus nu este minciuna..cei care au cumparat de la mine stiu ca masinile au fost OK pe linie ..eu stiam de un TUV undeva prin acte, dar am mers pe "mana" carnetului de service
ms pt spor.. |
update de pret 5400 Euro /accept test unde vreti voi
anunt valabil /oferta /accept variante minim 2002 cu diferenta de la mine max 2000 E.Neaparat euro 4 si neinmatriculate /prioritate BMW, AUDI |
up .
|
sus cu masina /variante
|
update de pret 5200 euro /variante
|
pret nou 5000 euro
|