![]() |
vand PDA i-mate k-jam cu receptor gps si W.M.
7 Attachment(s)
vand pda i-mate k-jam cu windows mobile 6.1 proffesional (cu toate programele posibile instalate cum ar fi microsoft office ,word,internet explorer, etc) tastatura glisanta qwerty , touch screen , receptor gps , wifi , irda , bluetooth , etc .
pda-ul este ca nou . il am de aproape 8-9 luni . l-am luat din anglia . este decodat pt orice retea . l-am folosit doar de vre-o 2-3 ori ( am avut nevoie de gps ) de cand il am a stat deschis maxim 1 luna . l-am folosit ocazional , avand alt telefon de zi cu zi . arata si functioneaza impecabil . nu are nici o zgarietura . bateria tine peste 1 saptamana . se da la pachet cu : - toc pt curea , incarcator auto+ incarcator de priza , carcasa protectie plastic , hands free , cablu usb , card 2 giga , pen pt touchscreen , receptor gps cu bluetooth starIII , incarcator auto pt receptor gps ( am dat 200ron pe receptorul gps) . are instalat pe card soft navigatie igo8 cu hartile la toata europa inclusiv romania , voce in limba romana , etc . detalii tehnice : Reţea GSM 850 / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900 Mărimi Dimensiuni 108 x 58 x 23.7 mm Greutate 160 g Tip TFT touchscreen, 65K culori Dimensiuni 240 x 320 pixeli, 42 x 57 mm Altele - Built-in full QWERTY keyboard Sunete Tip Polifonice (40 canale), MP3 Personalizare Download Vibraţii Yes Memorie Agenda Din memoria telefonului, Imagine Īnregistrare apel Yes Suport card miniSD, Altele - 64MB RAM, 128 MB ROM - Texas Instruments OMAP 850, 195 Mhz processor Date GPRS Clasa 10 (4+1/3+2 sloturi), 32 - 48 kbps EDGE Clasa 10, 236.8 kbps WLAN Wi-Fi 802.11b/g Bluetooth Da, v2.0 Infraroşu Da USB Da Caracteristici Mesaje SMS, MMS, Email, Mesagerie Instant Browser WAP 2.0/xHTML, HTML (PocketIE) Jocuri Yes, Culori Stylish black Camera foto 1.3 MP, 1280x960 pixeli, video, blitz Altele - Java MIDP 2.0 - Microsoft ActiveSync - MP3/AAC player - Video/audio album - T9 - Handsfree integrat Batterie Tip Acumulator standard, Li-Po 1250 mAh In aşteptare Pana la 200 h Timp de vorbire Pana la 5 h https://www.youtube.com/watch?v=eV_aDQn_ofs aici e un film demonstrativ facut in graba pret pt tot pachetul este de 750ron foarte putin negociabil trimit si prin courier daca nu se ridica personal . contact : 0751024563 ym: [email protected] si cateva poze pe care le-am facut azi |
Re: vand PDA i-mate k-jam cu receptor gps si W.M.
uppp . 740ron negociabil . pda in stare impecabila , ca nou . nici o zgarietura , sau vre-o urma de uzura . accept si unele schimburi
|
il las la 700 ron . repede ca am nevoie de bani . accept orice test . este impecabil!!!
|
up up up
|
hai , nu vrea nimeni ceva mai exclusiv ? il dau cu 5,8mil fara receptorul gps . receptorul gps il vand separat cu 1.2mil ( asta dupa ce vand pda-ul , nu inainte )
|
astept oferte
|
700ron pt tot pachetul sau schimburi cu headunit/amplificator/subwoofer +-diferenta
|
upppppppppppppppp
|
vanzarea se suspenda cateva zile pt ca voi fi plecat
|
iti dau eu 4 subwoofere + diferenta? eventual inca 2 difuzoare ovale Alpine noi noute?
https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...ml#post2548681 https://forum.4tuning.ro/553-subwoofe...ml#post2548691 ym: dydysoft pentru detalii |
nu , mersi . schimb si cu jante , sau gps-uri +-diferenta
|
uppppppppppp
|
................ ...............
|
uppp , ult pret 700 ron pt tot pachetul . tocmai m-am intors din austria si gps-ul si-a facut treaba exemplar .
|
Iti dau la schimb un GPS Smailo, folosit de 2 ori pt. 2 curse de Germania.
Ti-l trimit in cutie, cu toate accesoriile(suport pt parbriz, incarcator de masina, manual de utilizare). Nu e ceva ultra-sofisticat, menirea lui e sa-si faca treaba. L-am cumparat in martie, cu 700 de lei, acum e 580 la DOMO. Sa-mi spui daca te intereseaza, si cum te gandesti sa facem. http://www.price.ro/images/preturi/big/140381.jpg Are iGo Europa complet (inclusiv Romania cu detalii complete), Windows CE, Touchscreen, Ecran TFT rezolutie 440x272. Nu stiu ce sa-ti mai zic despre el, e in stare perfecta, n-a fost scapat, lovit, inundat, etc. Ah, PS: Mai pun si-un PSP modat daca mai ai ceva interesant. |
| All times are GMT +2. The time now is 13:29. |
- Copyright 2026 4Tuning