![]() |
GPS-ul nu mai functioneaza dupa upgrade
Prieteni, am un Mio 300, cumparat in urma cu un an, la care am facut un upgrade gratuit de pe site-ul Mio. Am reusit, dar, dupa am pus aparatul pe navigare, am constatat ca primesc Fatal Error, iar navigatia se blocheaza. Mentionez ca nu am facut backup inainte de incident. Va rog sa imi dati o solutie! Multumesc!
|
Re: GPS-ul nu mai functioneaza dupa upgrade
Suna la numarul de telefon din certificatul de garantie. E cel mai bine asa.
|
Multumesc!
Incerc sa sun dupa week-end.
|
update la ce ai facut?la sistemul de operare sau la softul de navigatie?
|
Update la soft
Am facut update la softul de navigatie in speranta ca o sa-mi actualizeze hartile axistente.
|
io am un MioMoov 200 cu iGO8 daca te intereseaza softul de navigatie ........da-mi un PM
|
mio300, ai sunat la garantie ?
|
Am sunat si...
Am sunat la numarul de telefon din certificatul de garantie si mi-au zis ca sunt probleme cu softul de update de pe siteul lor si o sa-mi trimita indicatii pe adresa de mail ca sa pot sa-l aduc la forma initiala.
Mi-au zis ca sunt multe sesizatii in acest sens. |
Super. Inseamna ca ai gasit rezolvarea.
|
Rezolvare
Se pare ca da..
O sa incerc sa urmez instructiunile trimise pe mail de catre cei de la Mio Multumesc mult pentru ajutor. |
N-ai de ce. Bafta !
|
igo8 pe mio
Am reusit sa pun igo8 pe mio300(m-a ajutat un prieten)si nu mai am semnal de la satelit.Ce pot sa fac in cazul acesta?Sa fie problema de soft sau de aparat?Multumesc mult
|
seteaza in sys.txt
[gps] port=cel specific aparatului baud=cel specific aparatului protocol=nmea |
mio300
Am facut setarile in sys.txt si am primit semnal de la satelit.Multumesc mult,mi-a fost de mare ajutor informatia dar,mai este o problema,nu am luminozitate suficienta.Pot sa-i mai fac ceva in sensul acesta?
|
da.poti incerca sa pui in "content" niste scheme
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:47. |
- Copyright 2026 4Tuning