![]() |
Tuning Golf 2
Sal , de luni ma apuc de desfacut la golfuletul meu ( 2 ) o sa primeasca vopsea noua aici am o mica problema nu ma pot hotari ce culoare inclin spre negru mat dar nu pot s-mi inchipui cum va arata :D, ori cum va fi stil clean adica fara bandouri fara manere la usi fara numar,stergaror,spate aripi putin expandate in rest faruri stopuri semnalizatoare, piele interior si atat deocamdata de marti poze.
Astept sugesti. |
Re: Tuning Golf 2
mie imi place cum arata "bad boy look" pe golf 1 si 2
|
Asteptam pozele!
|
1 Attachment(s)
momentan masina arata asa de aici plecam.........:lol:
|
Foarte frumos... sunt de acord cu stilul clean...va arata excelent...in ce priveshte culoarea ash alege un negru metalizat sau ash ramane tot pe alb, faruri si stopuri negre shi nishte jante negre cu buza polishata. Bafta cu proiectul sunt curios cum va ieshi pt ca are potentzial. Sa auzim de bine!
|
2 Attachment(s)
Pleoape GOLF 2 : 120 LEI
|
Salut
Dupa cum spune si Paulinho1st parerea mea este sa mergi pe o culoare deschisa chiar pe alb cu ceva perla pt ca pe culoare deschisa se vad toate liniile masinii pe o culare inchisa respectiv negru mat nu prea |
am renuntat la negru mat am vazut unul si nu prea i-mi place deci astept in continuare sugesti privind culoarea ,apropo nu incep decat de miercuri-joi saptamana aceasta
|
1 Attachment(s)
eu zic sa il lasi alb arata bestial un pic aranjat ca al unui prieten care e postat si el pe aici pe forum pun o poza.....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:08. |
- Copyright 2026 4Tuning