![]() |
NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project - Ursul tricolor
28 Attachment(s)
Las pe altii sa faca prezentarile ! Eu o sa revin cu 2 filmulete , intre timp toti cei care sunt in masura sa vorbeasca despre masina ii rog sa o faca iar cei care au poze , filme cu ea sa le posteze cu specificatiile de rigoare ca sa stim de unde si cum fiecare material despre masina !
Eu am sa spun doar atat : - prima participare in campionatul national de drift: LOCUL II - Suceava - a doua participare : LOCUL I - IASI Pe FLP in special il astept sa prezinte masina, modificarile si planurile sale de viitor!! |
Re: NT 69 FLP - BMW E30 Drift Project
:D Fortza Tricoloru' :D
Super tare ursu, se aude de prin banie ca urmeaza un 3.5 pe el, corectatima daca gresesc, doar am auzit :D Felicitari pentru masina si prestatiile oferite:D Keep it sideways!!! |
vreau sa-l felicit pe Filip pentru prestatiile de la Sv (unde am lipsit si n-am vazut decat in filmulete) si Iasi ( unde a facut show total) , se vede ca'ti place si ca esti dedicat tractiunii spate si driftului. Succes pe viitor
|
Asa se aude , este deja in lucru din cate stiu !
|
desi l`am felicitat personal..as dori sa`l felicit si pe aceasta cale pt ceea ce face! Succes in continuare si la mai multe locuri 1 si cupe!:D
ps.pe viitor as vrea sa ma ajuti si pe mine daca se poate cu niste sfaturi ca intentionez sa`mi achizitionez si eu un ursulet tot pt a face drifturi cu el. |
Bmw'u o sa primeasca un motor de 3.5 , interiorul urmeaza sa fie facut tricolor si un rollcage ....si restu o sa mai vedem....
|
7 Attachment(s)
4TuningTime Suceava 16-17 Mai 2009
|
Quote:
|
Quote:
|
Felicitarile mele pentru soferul FILIP si masinii FLP care au facut senzatie la Iasi!!! E bine ca avem si in neamt un baiat care chiar face drift!
|
Quote:
1) pentru ca ai vizibilitate mai mare 2) e mai eftin si mai usor de intretinut 3) e mai usor |
Quote:
|
Cand ajung drifterii de la Buc?
|
pt drift e30,nu conteaza motorizarea ,pt info sunatima,0730153551
|
Quote:
|