![]() |
o discutie interesanta la miez de noapte
tiganu manelistu: nu il sti pe CIELO
tiganu manelistu: ala preparat tiganu manelistu: de 120 cai tiganu manelistu: filtru cip si evacuare mstar_graphiq: lol mstar_graphiq: de unde mah 120 de cai pe cielo preparat doar cip filtru si evacuare mstar_graphiq: in primu rand evacuarea + filtru dau pwla cai tiganu manelistu: 8 cai evacuarea tiganu manelistu: 15 cai cipu tiganu manelistu: filtru restu tiganu manelistu: 118 cai tiganu manelistu: la 95 de cai initiali tiganu manelistu: TE fac VARZA cu tot cu a3-u tau mstar_graphiq: lol ,ok ,np mstar_graphiq: io bat vectra 2.2 dti acum si tu vii cu cielo preparat.. mstar_graphiq: ok mane.. tiganu manelistu: DUTE BA DAICI tiganu manelistu: k te-a facut luci cu astara tiganu manelistu: astra mstar_graphiq: ok mane np tiganu manelistu: nu il faci tu pala mstar_graphiq: btw mstar_graphiq: si io am chip + evacuare tiganu manelistu: cu 100 de cai ai tai mstar_graphiq: so... mstar_graphiq: ah .. si filtru sport il am pana o scot din service mstar_graphiq: + upg la chip mstar_graphiq: asha ca tiganu manelistu: la cati cai o ai varu??? tiganu manelistu: eu am stage 3 tiganu manelistu: la chip mstar_graphiq: LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLL LLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL mstar_graphiq: tu stii ce inseamna STAGE 3 LA CHIP ? tiganu manelistu: maxim mstar_graphiq: pe langa faptul ca pt stage 3 la chip iti trebuie TURBINA si tu NU ai tiganu manelistu: am turbina reglata la0.8 bari mstar_graphiq: iti trebuie .. duze marite / injectoare sport / serpishori la evacuare / etc etc mstar_graphiq: ca nu stau sa iti explic tiganu manelistu: intereseazate si vezi ca merge mstar_graphiq: mane.. cielo .. NU are turbina tiganu manelistu: se poate pune turbina de mazda tiganu manelistu: si injectoare mstar_graphiq: cu schimbari de mii de euro la motor da mstar_graphiq: ceea ce tu nu ai mstar_graphiq: deci nu mah lua pe mine cu d-astea mstar_graphiq: iar daca aveai turbina treceai lejer de 150 de cai tiganu manelistu: nu am cum coaie tiganu manelistu: ca daca reglez turbo mai mare de 0.8 bari nu rezista motorul tiganu manelistu: te dai cu fratimiu?????// mstar_graphiq: si fractu ce masina are ? tiganu manelistu: BMW tiganu manelistu: 525 mstar_graphiq: i sau d ? mstar_graphiq: si din ce an ? tiganu manelistu: i tiganu manelistu: 1991 mstar_graphiq: adik ursuletz mstar_graphiq: omg tiganu manelistu: da mstar_graphiq: 3000 de euro masina tiganu manelistu: pardon 325 tiganu manelistu: 55000 tiganu manelistu: 240 cai mstar_graphiq: 55000 de ce? tiganu manelistu: 4x4 tiganu manelistu: Modificata tiganu manelistu: cand vrei te dai cu el pe bani grei tiganu manelistu: 5500 de euro mstar_graphiq: cu a3-ul sau pot sa imi aleg masina ? mstar_graphiq: sa fie macar o cursa stransa nu ? tiganu manelistu: nu cu masinile noastre tiganu manelistu: nu cu ale altilor tiganu manelistu: iti da avans tiganu manelistu: 2 masini mstar_graphiq: ce nr are bmw-ul ? tiganu manelistu: LYA mstar_graphiq: lol BUZZ!!! mstar_graphiq: singurul bmw 325ix din romania cu 240 de cai \"PRESUPUSHI\" este negru si are NOS la nr mstar_graphiq: tot din 1991 tiganu manelistu: O sugi ca nu stii tiganu manelistu: facem pariu mstar_graphiq: lol platesti tu dyno testu ? tiganu manelistu: eu deja l-am facut tiganu manelistu: u trebuie sa il platesti mstar_graphiq: dami poze cu fisa tiganu manelistu: ca sa te concingi mstar_graphiq: in primu rand ca are 170 de cai din fabrica mstar_graphiq: si nu e TURBO tiganu manelistu: Are tiganu manelistu: : tiganu manelistu: pistoane forjate tiganu manelistu: turbo mstar_graphiq: deci primeste din chip.. cat ? 20 de cai maxim tiganu manelistu: galerie de admisiemarita tiganu manelistu: cu injectoare in capete mstar_graphiq: mane tiganu manelistu: chip mstar_graphiq: io vb acum cu un chip tuner tiganu manelistu: evacuare de la motor mstar_graphiq: care are tot un 325ix tiganu manelistu: cu serpisori mstar_graphiq: si omu cunoaste toate bmw-urile de genu asta mstar_graphiq: il cred pe el mai mult decat pe tine sincer tiganu manelistu: sa se mai intereseze Poate si pe voi o sa va amuze la fel de mult ca si pe mine ... doamne...... multi mint sa se dea smekeri :/ |
Colegu' ...iti zic o singura chestie : \"Nu te pune cu prostul , ca are mintea odihnita\" ...................... :roll:
|
Da-le frate ignore si nutzi mai bate capul! :D :D :D :D :D
|
:)
asta am si facut dupa o portie buna de ras.. dar omu deja exagerase.... era penibil :))) sa nu mai zic ca el vroia sa compare ursuletz 2.5i cu a3 1.6 , o fii bine ?:))
|
apropo, spune-i k turbina aia de o are el pe cielo vine din fabrica asa, si are presiune de 6 bari, si-i da si doua pistoane de rezerva, sa le adauge in capul injectorului, pt k modelul ala vine cu cilindri rotativi ca la wankel, si cu 12 axe cu came, legate prin inductie la pompa de injectie, care vine din standard cu cate 3 carburatoare, cate unul pentru fiecare neuron din creierul lui :lol:
|
zi k am dau eu cu el .. am o solenza tri-turbo
am 2 gume turbo in torpedou si una in buzunar |
Re:
Quote:
Am ras de m-am prapadit , nu ai toata tzigla pe casa :lol: |
|
trebuia sa il intrebi unde a masurat el puterea in romania :wink: ca banuiesc ca nu a fost afara :mrgreen:
|
Re:
Quote:
Oricum amuzanta discutia... hai sa ne batem in \"stageuri\" la \"chip\" =)) ziceti-le si chiptunerilor sa faca bage stageuri la \"chip\" sa stie lumea care e mai tare :lol: |
pai parca nu aveam stand sa masuram puterea la 4X4 ?? :? acum avem ? :roll:
|
O prostie consacra un prost :roll:
Oricum cred ca ala nu avea ce sa faca.....sau sa uitat prea mult la 2f2f |
Re:
Quote:
Si da avem acum banc 4x4. |
.......topic inchis si va fi sters in 24 h!! ...inainte sa faceti un topic nou nu ar strica sa va uitati dk nu cumva exista un topic pe aceasta tema......aveai 2 posibilitati din cate vad eu !
|
.....SE PARE k domnul cls21b_evo are o problema cu mine pt ca am inchis acest topic
mesaj privat primit de la el : Quote:
ce as vrea eu sa ii transmit..i-am trimis si un mesaj privat : nu mai sari asa mai ales atunci cand nu ai dreptate .....stiu k probabil ai sarit in ajutorul colegului tau...dar uite imi ceri exemple fi atent aici topic FOARTE SPECIAL dedicat acestui tip de conversatii pe ym sau mai stiu eu unde CLIC AICI ce i-as mai cere lui...sa imi spuna unde NU AM VORBIT EU FRUMOS? si mai ales de ce ASOCIAZA O DECIZIE LUATA DE MINE CU NUMELE CLUBULUI DIN CARE FAC PARTE??......si sa imi EXPLICE PRINTR-UN EXEMPLU CLAR unde i se pare lui k supar de postul de MODERATOR ? ..si uite ca sa iti mai arat un topic in care s-ar incadra mesajul prietenului tau CLICK AICI asta k am zis k vad mai multe topicuri.. si uite aici CA SA ITI ARAT K POT SA SUFAR SI DE ACEST POST DE MODERATOR poate k ar trebui sa citesti si aceste reguli. CLICK AICI ....O sa las acest topic deschis desi urmeaza sa fiu plecat pt o perioada de 4 zile ...in care prevad haos..dar nici o problema k ma intorc.... si ca raspuns la al2-lea mesaj privat primit de la tine : am citit conversatia ..si mi se pare o caterinca totala ..care mergea perfect la Log-uri si barfe....vezi mai sus k am dat link akm poate imi raspunzi si tu la cele 3 Intrbari ale mele de mai sus ...care ti le-am trimis si in pm dar nu mi-ai rasp.. CINE A GRESIT EU SAU TU? (sa isi mai dea si altii cu parerea) ...si dk am gresit atat cat sa mi se ia \"impresiile de moderator\"...pt cineva mai potrivit...e ok din partea mea! ...orkm mi-ai dat o idee de un topic .. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:18. |
- Copyright 2026 4Tuning