![]() |
Ajutor identificare mufa RadioCD AudioMedia
2 Attachment(s)
Salutare. Am nevoie de putin ajutor din partea voastra, trebuie sa identific o mufa de la un RadioCD AudioMedia. In principiu, daca cineva cunoaste configuratia pinilor, este suficient, ii lipesc direct pe placa cd-ului o extensie ISO. Problema este ca nu stiu de unde sa incep. Mentionez ca am cunostinte elementare de electronica si m-as descurca sa identific cat de cat niste fire, daca mi-ar explica cineva dupa ce anume sa ma uit. Imi trebuiesc cele 3 de la alimentare si cele 8 de la boxe. Atasez si poze cu "invinuita" mufa. In ultima instanta, daca cineva stie, sa imi spuna ce anume si unde sa caut o asemenea mufa. Va multumesc frumos.
|
Re: Ajutor identificare mufa RadioCD AudioMedia
Nimeni priceput in zona?
|
Cauta si tu pe net un magazin care are asa ceva, te duci si notezi pinii, si ti-ai rezolvat problema. Nu te astepta sa gasesti usor pe forum posesori de asa ceva pentru ca e un no-name.
|
Stiu ca e no name, chestia e ca nu am gasit nimic asemanator... si habar nu am ce marca auto ar putea folosi asa ceva.... Tata? Volga? Am scotocit netul de asa ceva si nik.... Poate am norocul sa mai fi avut cineva dintre voi vre-o balarie de asta de cd.
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:07. |
- Copyright 2026 4Tuning