![]() |
Dacia 1300 cu imbunatatiri :)
9 Attachment(s)
masina e din 84..doar ce am luato de la bunicu meu ...raman dator daca imi dati niste sfaturi..multumesc !! SCuze sunt nou si pana ma obisnuiesc ..:P:oops:
|
Re: Dacia 1300 cu imbunatatiri :)
Pai sfatul meu este urmatorul....ocupate de partea tehnica,apoi o vopsea,dupa care tine-o cat mai originala......pune pe fata bara dinaia cromata cum ai si pe spate,grila complet neagra..ca "tuning" un pic mai jos si umblat prin motor..
|
4 trepte......> motor 1.3 8v :) ;)
sunt curios daca papa ulei |
nu papa :D....motorul merge perfect :)
|
https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/60689-dacia-rfg/page-26.html uite cum o am eu(asta asa ca idee si poate te ajuta cu ceva)
|
imi place :D..dar daca mai tai putin din arcuri nu afecteaza stabilitatea masinii?
|
Quote:
Incearca sa o tii cat mai curata...si sa aiba accesorii cromate conform cu originalul:D...(ma refer la modelul iesit din fabrica) P.S masina are potential...asa-i ca a avut si garaj?! |
accesorii cromate sper sa fac rost de la remat ..:) masina a fost si este protejata de mama natura :) nu a avut garaj :))
|
arata bine masina intradevar dar cel mai bine e sa iti faci de capu tau toate planurile si apoi mai ceri cate o parere pe topic sa vezi cine ce zice despre parerea ta ... in rest numa bine si sa ai parte de ea fara incidente
|
multumesc! :)
|
2 Attachment(s)
unde pot gasi o grila ca aceasta :D
|
eu cred ca arata mai bine cu masca de 1300 ...voi ce parere aveti.?
Am vorbit cu proprietarul masinii si a spus din pacate ca nu da masca...doar daca cumpar masina |
grile d-astea gaseai si pe aici...cauta..mai cu atentie si vezi daca mai sunt de actualite;)...
apropo...cand vrea cetateanul pe cotoarba? |
600 lei noi zicea ca are motor bun cutie buna trebuie doar baterie... :)
|
Quote:
are de gand sa vina cu ea? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:48. |
- Copyright 2026 4Tuning