![]() |
Ford Focus CC - poze spion
10 Attachment(s)
Ford Focus CC - este un coupe-cabriolet urmas al conceptului Vignale ce a fost prezentat in 2004 la auto-showul de la Paris.
Fotografii spion: |
nu prea ma atrage! portbagajul prea lung ... decapotabil pare misto
|
Re:
Quote:
Parca e o idee cam lung .... dar sa vedem cum va aparea in versiunea finala...stie cineva cand apare? |
Sincer chiar ca spatele nu arata bine cine stie poate va avea succes!!
|
din lateral seamana foarte mult cu 307cc,sau asa mi se pare.oricum buna ideea celor de la ford de a scoate un cc pe piata k de mult nu au aparut cu noutati in acest domeniu.
|
au ceva concurentza vad ca din ce in ce mai multe cc-uri pe piatza
|
seamana bine de tot cu 307 CC si o sa fie un potential dusman ptr ford...deci acum sa vdm ce o sa faca cati or sa fie pro cati contra...este buna si concurenta la ceva...oricum nu imi place modelul asta de la ford :wink:
|
Mda...are spatele prea lung, chiar daca e un coupe. Ar trebui sa ii mai taie din spate :D :chainsaw: :wink:
|
Pot sa spun ca imi place Focusul ca masina, cel putin primul, am asteptat Focus 2 dar cc-ul asta nu imi pare prea reusit...
|
se vor gasi si la noi destule pitipoance care sa o cumpere ..sau barbati fraieri....care sa le cumpere iubitelor :lol:
|
nu pot nici sa-l laud .. nici sa-l critic .... mie mi cam tot una ..
desi modelul focus normal .. imi place .. :) |
Doua lucruri foarte populare in industria auto din ziua de azi: SUV-urile si CC-urile. Personal nu imi place Focusul asa mult. Cred ca mult mai bine arata Opel Astra CC
|
parca ar fi un pick up.. seamana ceva cu modelele mai vechi de pick up ! e lunga la spate si e cam ciudata! fata trage a volvo
|
Continuarea aici ;) :arrow: https://forum.4tuning.ro/viewtopic.php?p=376802#376802
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning