![]() |
E36 - AVUS BLUE
7 Attachment(s)
De curand am achizitionat un e36 318i din 97 paket M fabrica interior recaro partial piele alcantara,dublu climatronic digital geamuri volan M suspensie H&R
PE VIITOR : -jante M3 e36 -xenon faruri+proiectoare -folie 30 % toata masina -eleron luneta+aripioara portbagaj in poze apare si vechia pisica vor urma poze cu masina curata si noile jante |
Re: E36 - AVUS BLUE
azi am montat un mp3 si am vopsit nasul negru provizoriu pana la achizitionarea unuia negru original,am mai montat si xenon in proiectoare
|
bau drift :-)
vezi daca schimbi vrun chipling prin bord ceva. sau ii pui un bradut nou ... sa nu uiti sa ii anunti pe baieti aici pe forum :lol: bai ce drq ma ... aveam pretentii |
chipling nu scimb in bord bradulet am pus in porbagaj mai MARI mai postam si noi cand nu avem ce face ca si asa e vremea urata
|
Sa o stapanesti sanatos. Si eu am una identica.
|
mersi,bafta ai grija de ea
|
Frumoasa masina, culoarea e superba si interiorul arata bine. Pacat ca n-are motoras mai mare, in 6 cilindri. Apropo, are trapa? Si un sfat: fa ceva cu schimbatorul ala ca nu e demn de masina asta :)
Bafta multa! |
hai pune poze cu noile jante :PPP
|
merci si mie imi place mult culoarea trebuie sai fac o baie si sa pun poze cu noile jante iar cu scimbatorul sunt in cautare caut origional dar nu prea gasesc momentan azi iam cumparat uleiu si filtrele.....a si carcasa originala de la filtru de aer k avea filtru sport si am renuntat la el iar motorul nu ma deranjeaza ca este mic mai am un e30 cu care imi fac de cap bineinteles ca 6 cil
|
nu este rea deloc masia la catii mai multi km..
|
5 Attachment(s)
poze noi cu jantele si cu xenoanele in proiectoare
|
mersi mersi km facem k merg in fiecare zi cu ea
|
1 Attachment(s)
Sa o stapanesti sanatos, arata f. bine. Buna alegere cu Motorsporturile; schimba urgent capu` ala de schimbator, ca e din alta poveste :lol:
Daca te intereseaza: codita de portbagaj - 50 Eur (e pe stoc) ...caut si sepcuta de luneta. |
Am ales jantele astea ca sa complectez pachetul,urmeaza schimbatorul sunt in cautare de unul original M.ms frumos mouse ce mai face (ADI B-43BAU,ursu negru) iar cu codita ramane sa te sun
|
5 Attachment(s)
............. |
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning