![]() |
stopuri negre
cum se vopsesc stopurile la berlina???.......pe afara pe dinauntru cum???.......se matuiesc nu se matuiesc.......poate ma ajuta si pe mn cineva
|
Re: stopuri negre
pe afara...;)
te duci la "frati" stii magazinul de piese auto de la cutit nu?! cumperi un spray de stopuri Duplicolor - costa 20 de lei - iti alegi culoarea. Si aplici numai pe exterior, dar ai grija, nu da prea mult, dai o prima mana, dupa care mai dai peste vreo 20-30 de min din nou daca vrei mai intens... NU TE GRABI...altfel le vei innegri prea rau. NU NECEISTA MATUIRE, ci doar sa le degresezi bine inainte :) Imi dai PM daca mai intrebari:) |
Mult noroc sper sa nu te opreasca politia ...........
|
daca ai sa vopsesti stopurile fara sa le matuiesti la prima spalare se exfoliaza vopseaua.inainte de a le vopsi trebuiesc matuite cu un smilghel fin (pt polish)dupa ce le inegresti cat vrei le dai un strat de lac pt luciu si pt a proteja vopseaua.am sa-ti arat poze dupa ce-mi voi scoate masina de la vopsit:D
|
Mai simplu si mai ieftin ar fi cu folie de geam.Arata si bine si daca te opreste politia poti remedia "defectiunea" pe loc.O dai jos;).
|
Quote:
|
eu le-am vopsit de 2 luni cu vopsea negru mat si nu mi se exfoliaza
|
Quote:
nu le-ai vopsit cu lac d-ala Duplicolor? |
nu va suparati pe mine dar am si eu o intrebare
azi am vopsit si eu stopurile cu sprei special dar dupa ce le-am montat pe masina au devenit gri spre alb de ce oare?:rolleyes2 am dat pe semnalizare si marsalier cu sprei nu stie nimenu cauza?:ashamed: |
De la "oglinda" care se afla langa becuri.Nu ii cumva gri?Mai bine faceai stopurile cu folie neagra decat cu spray.
|
Quote:
baga niste poze sa vedem despre ce este vorba... ai degresat bine stopurile inainte? |
se vedeau cum devin incet din negru gri ca si cand s-ar aburi sau ceva de genu
ce treba ar avea oglinda de la becuri? andi sorry dar nu le-am facut poze:oops: si nici nu le-am degresat decat le-am spalat cu apa si atat o fi de la apa :rolleyes2 isi vor reveni ? ps azi le-am facut please:help:me |
Quote:
P.S. incearca maine sa ii faci niste poze...sa vedem despre ce este vorba:) |
ok mersi mai vb maine ca tre sa ma bag la somn ca maine sunt schimbu 1 :D
numa bine |
sal
am revenit cred ca a fost de la apa de pe chedere azi ca e soare ma duc sa le curat si sa le fac din nou sa vedem ce iese :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 04:32. |
- Copyright 2026 4Tuning