![]() |
JL Audio 13w7 vs pioneer TS-W5000SPL
2 Attachment(s)
Ce parere aveti care ar fi mai tare ? dintre astea doua
|
dak as avea banii ....mi as lua 13w7 fara sa ma gandesc... :lol: :lol: mie mi se pare un super subwoofer...nu stau sa imi sustin parerea pt k , cu un simplu search p google gasesti ff multe detalii si opiniii despre gama w7 :wink:
|
Ce vrei sa faci cu ele?SPL sau SQ?
|
ahh da acum am vazut celalat post ....w7 e mai spre sq iar 5000spl ul e spre spl....acum depinde d multi alti factori ...incinta ,amplificatorul , puterea ..etc....eu tot cu w7 as merge..
|
Eu te sfatuiesc sa mergi pe 13W7 8) Is 6 bucati in toata tara din cate am inteles!! Din care 3 is in Oradea.. le-am vazut live si iti zic ca merita bani!! Dar vezi ca un 13W7 are un scor de 1200E la noi la Oradea :!:
|
1200??? asta e aproape 43mil .. ultima data cei d la wizards il aveau la 34 mil..acum nuj cat e..
|
Re:
Quote:
In privinta comparatiei , e cam deplasata .... W7 e un difuzor de bas FOARTE bun , care poate fi compatrat cu extrem de putine difuzoare de bas ..... |
Re:
Quote:
|
Retusez pentru bass !!!
|
????
|
A spus cineva mai sus ca sunt doar 6 in romania dar oare pioneer cine isi permite !!!!
ma refer si la calitate pretz la JL este mai scump decat cel de la Pioneer deci un - pentru JL zic eu pentru SPL intreb pioneeru ii dedicat pentru SPL iar JL pentru SQ altul in - deci 2 puncte minus ----- Ca statie una care sa le satisfaca pe amandoua ( nu ma refer la statii ce statia am sau mai stiu eu ce .... ) doar la difuzor !!! Retusez pentru SPL!!! |
Aici te inseli putin... W7 merge F bine si la SQ si la SPL !
|
nu arunca banii pe prostii.... JL e cel mai bun
|
dar pioneer ii minciuna sau ce ? vrei sa spui ?
|
nu spun ca jl nu este bun !!! Dar faceti si voi o comparatie mai aparte unele persoane spun JL ca au vazut la westcc ..... dar nu stiu daca le-au ascultat pe amandoua eu pioneeru l-am ascultat si am ramas .... cu ochii in soare !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:59. |
- Copyright 2026 4Tuning