![]() |
vreti sa aflati adevarul?
|
super tare, am vazut 15 min , acum ma uit la restu ..
|
l-am vazut pe tot ...super marfa .....realizat ca nici unul de pana acuma !
interesante puncte de vedere din partea realizatorilor |
intersant...
eryka mai traiesti ? :D |
genial , super ~
alt doc. de nota 10 |
asta dovedeste inca o data cat de prosti sunt americanii.
|
vazut deja .. l`am primit pe mess de la cineva
|
acum am cautat si se gaseste si pe odc ...il am in arhiva mea de doc
|
cu ce nume se gaseste pe odc k nu dau de el :( si nu imi emrge netu sa il vad bine se incarca greu
|
loose change
|
am cautat asta ..nimik nu gaseste
a ba da stai k a gasit ceva 10x Santos...ma gandeam k asta e numele dar nu eram eu pe hub corespunzator |
pt.cei cu atlas sau tzapp(ca shi mine)...
povestitzi`ne shi noua despre ce e vorba ... :roll: :lol: |
desigur, acum o sa-ti pov. 1 ora si 26 de minute de film ...
:roll: e vba de WTC - 9/11 - bush , americani , tot iti demonstreaza c-a fost .. de fapt o mare inscenare .. inca mai e vreunu care chiar crede ca a fost un mare atentat ? pe bune .. ? |
nuh .. sincer nici eu nu mai cre d.. dar ... de ce ... pana la urma e in joc economia lumii ai petrol .. ai orice ... o sa ma uit si eu d la un capat la altu la film .. k am intles k , chiar merita ..s i cred k toata treaba cu bin laden si astea e de fapt un big bullshit si k el sta bine acolo unde e si nu` o sa`l gaseaasca niciodata ptr k n vor
|
uite-te la film , o sa vezi ca .. de fapt toata treaba cu saddam , cu bin laden , sunt doar .. piese de teatru , ca sa le distraga atentia de la ce se intampla de fapt
DUPA ce cele 2 avioane au lovit turnurile , IN turnuri , s-au auzit ,repetate BUM`uri , wtc`u a cazut fix DETONAT , nici o cladire , de pana acum , nu s-a prabusit ,din cauza unui incediu , chit ca in madrid o cladire a ars 24 de ore .. NU s-a prabusit , wtc`u a fost prima cladire care s-a brabusit din cauza \"incediului\" bla bla e super tare filmu`,cred ca ma mai uit odata la el |
| All times are GMT +2. The time now is 23:05. |
- Copyright 2026 4Tuning