![]() |
Dating in the future :))
2 Attachment(s)
Cum vor arata intalnirile in viitor :)) Parerile voastre vreau sa le aud ...
aaa si o chesti interesanta despre femei si complimente:)) Inca ma uimeste diferenta de relaxare dintre romanecele noastre frumoase si alte creatii umane de pretutindeni. Pentru ca in momentul in care-i spui unei frantuzoaice “Vous etes tres jolie, mademoiselle!” ea te va privi direct in ochi, iti va zambi retinut si-ti va raspunde “Merci beaucoup monsieur!” si-si va vedea de “ale ei” in continuare. Dar daca te duci frumos la Lili, Gina, Tina, Elena… in sfarsit, cum or fi botezat-o parintii pe-a noastra romanca, daca te duci la ea si-i spui “Fata mea, esti incredibil de frumoasa!“, ea va spune: - a, nu, m-am cam ingrasat! - cu parul asta in cap?! - bine ca-i intuneric pe-aici… - ai baut ceva de-ai ajuns la concluzia asta… … sau, oricum, spune ceva de genul asta de-ti trece tot cheful de a mai observa si aprecia chestii misto. De fapt, mai-mai ca-ti vine sa zici “Ia stai tu putin aici mai la lumina… a, scuze, m-am inselat!“. Fetelor, de ce nu stiti sa incasati cum trebuie un compliment? De vi-l facem… ne luati “ca nu, ca suntem tembeli si ca nu vedem bine”. De nu vi-l facem… suntem niste bizoni neatenti si nesimtitori! |
Re: Dating in the future :))
Foarte foarte foarte tare :))
Nu sunteti niste bizoni neatenti si nesimtiori , si nici noi nu suntem niste vaci nesimtite si neintelegatoare ... Aici intervine subiectul ...Ma...oare femeia ce vrea totusi de la viata ? Bani , toale si bijuterii ...sau o familie , inteligenta si respect pentru ceea ce face . Iar la barbati ...o pitzi sa se afiseze cu ea in cluburi/baruri etc sau o fata de casa cu care sa aiba ce comunica ... Depinde de persoane/educatie/gandire ...nu poti schimba mentalitatea unui om , daca aia vrea sa il "scaneze " dupa buzunar e dorinta ei ...sau vrea sa il "scaneze" dupa cap ...la fel dorinta ei ...si la barbati la fel ...bine ca difera dorintele... parerea mea... Foarte tare topicu , daca mai ai poze de genu ...te rog sa le postezi :)) sa ma mai pot amuza si eu putin la ore tarzii :)) |
sa stii ca nu este usor sa fii femeie acum.
nu prea ai un model sanatos in fata ta.ceea ce ai vazut acasa la mama,nu te mai ajuta.pe linga tine ce vezi...hmm...nu prea te ajuta nici aia. societatea se asteapta sa fii un wonder-women.sa ai o cariera,sa produci bani,sa mergi la sala sa ai un corp perfect dar cind ajungi acasa la om sa devii pisica blanda,romantica...gospodina."doar" atat. in viitor,femeile vor fi tare diferite.exact asa cum se contureaza acum.vor fi pitipoance absolute,altele ultra-romantice...apoi femeia "barbat bine",carierista si cine stie ce.... anyway,internetul devine din ce in ce mai important in viata noastra cu toate plusurile si minusurile lui.sunt convinsa ca,in cazul in care oamenii se folosesc de internet fara intentii rele,el ajuta.multe persoane sunt mai deschise cind sunt protejate de anonimat,dezvaluind personalitatea adevarata.evident,exista si partea rea,adica sunt multi care se distreaza fara sa se gindeasca la urmarile neplacute al unei "relatii virtuale" care nu are nici o baza reala. |
Quote:
Nu ma refer acum la tine , sa nu intelegi gresit , ma refer la acele femei care chiar nu stiu si va spun din experienta ca exact asa se intampla in cele mai multe din cazuri...nuu stiu sa aprecieze si de obicei replicile de mai sus sunt uzuale! Intradevar role models nu prea mai exista si daca sunt nu ajuta prea mult. Mi-a placut treaba cu wonder women ;)) |
hai sa iti mai povestesc ceva....poate asa intelegi mai bine si o femeie.
in general,toti urmarim ca fetele sa fie tratate in mod egal cu baietii.asta cerem si noi,cu gura mare peste tot..asta se urmareste si la scoala,la munca...etc.viata noastra "oficiala" ajunge sa fie si toata viata noastra in multe cazuri.ca urmare,femeile nu mai stiu cum sa se comporte ca o femeie.nu din rautate.doar pt ca nu au experienta :-) sau,sa nu uitam de cultusul baiatului "dur".deseori,am impresia ca un baiat cu cit e mai taranoi cu o fata,cu atat e succesul lui mai garantat.pt ca asta e la moda.parca e o rusine sa iti tratezi femeia cu respect si sa arati lumii ca iti pasa de ea si o iubesti.(evident sunt exceptii.tot respectul pt ei) e normal ca fata sa ajunga sa aiba niste idei eronate.sa ajunga sa creada,ca daca a luat o palma de la print,atunci o place,iar daca a luat si un pumn in gura sa iasa sange,atunci el sigur e indragostit de ea. scurt pe doi,eu fix asa am crescut.ca un baiat intre baieti..doar la un moment dat am devenit dubioasa ca am capatat alte forme.:lol: desi am o varsta cind pot sa zic, ca sunt chiar femeie,raspund mai prompt la mistouri decit la complimente,trebuie sa recunosc. trebuia sa vina un om,care sa invete prima oara limba mea ciudata,apoi sa ma invete sa iubesc in adevaratul sens al cuvintului,ca azi sa poata sa imi zica "esti frumusica" si eu sa inteleg fix asta ,din ceea ce a zis. crede-ma,e greu.insa daca vezi ca poate,poate are rost,sa nu iti fie frica sa o inveti sa accepte ceea ce esti dispus sa ii oferi.recompensa e pe masura,crede-ma! |
Quote:
Ai atins un subiect delicat la partea cu pumnii si real in egala masura din pacate pentru unele din reprezentantele sexului frumos! Mare dreptate cu experienta! Si DA doar daca vezi ca se poate... |
Quote:
da... dar sa nu scapam din vedere, draga fata 'matura', si faptul k este tare greu sa fii inteles asa simplu si banal (si aici ma refer la barbatul care face sincer un compliment) din prima... aproape intotdeauna suntem suspectati k ascundem cine stie ce ganduri ciudate sau perverse, si stii bine la ce ma refer!! iar apoi, cand incercam sa prezentam totul cu un alt limbaj, in alte imagini sau cu alte exemple mai usor de inteles, suntem din nou perceputi ca niste supervrajitori ce stiu sa foloseasca mai mult de o tehnica de 'agatat'... si nu vreau sa par arogant dar cam asa se intampla!! tu ce crezi?...voi ce credeti?? oare de ce nu vrem sa acceptam ceea ce vedem sau auzim, iar daca vrem sa stim mai multe nu punem intrebarile care trebuie?? de ce oare preferam sa plecam de la putinul pe care il stim si cu tot 'bagajul' nostru de idei preconcepute, incercam sa ne facem propriul nostru film, care din pacate nu are nici o legatura cu realitatea?? si atunci ce faci?? probabil k vrei sa iei totul de-a gata... si aici ma refer la a incerca sa incepi o relatie doar cu acea persoana care intelege lucrurile la fel k tine, care raspunde la intrebari pe care tu inca nici nu le-ai formulat,... care este aproape la fel k tine!! iar aici se poate deschide foarte usor un alt subiect de discutie: "contrastele se atrag" este o vorba din batrani pe care o spuneau doar batranele stand in fata portii, sau chiar credeti ca se poate lega o relatie de durata si fara suferinta intre persoane total diferite??? |
Quote:
Iar despre partea îngroşată de tine, oooo, câtă dreptate ai, se pot lega relaţii incredibile între oameni care nu numai că sunt diferiţi, dar sunt (sau erau la început) atât de opuşi încât te intrebi ce cataclism s-a întâmplat de sunt împreună :) |
Dl wally,in prmul rind,am sa te rog tare frumos sa nu mai accentuezi "matura" in legatura cu mine,ca nu as vrea sa ajung la concluzia ca accentuezi in mod ironic asta ;) multumesc frumos.
apoi,raspunsul e simplu.de ce anume sunt femeile suspicioase cind treaba pare sa fie prea frumoasa? Pentru ca 90% dintre asa-zisii barbati sunt niste vietati nevertebrate care sunt in stare de orice (din gura) pana ce obtin ceea ce isi doresc, 1% sunt constienti de aceasta situatie si asteapta cu rabdare femeia care este in stare sa faca diferenta si dupa asta o apreciaza asa cum se cuvine, (It starts with the eyes. She's gotta have those kind of eyes that can look right through the bullshit, to the good in someone. 20% angel, 80% devil. Down to earth....stiti bine despre ce vorbesc ;) ) si mai exista restul, care se victimizeaza pentru ca nu pot sa foloseasca realitatea concreta in avantajul lor din diferite motive.(nu as vrea sa intram in detalii) apoi...nu prea cred ca exista vreo relatie buna pe lumea asta fara ca aia 2 care sunt implicati sa nu vrea sa se invete sa rezolve problemele. o relatie inseamna o perioada mai lunga, timp in care probleme apar, iar daca acesti oameni nu sunt capabili sa invete sa le rezolve, degeaba au fost luati cu "totul de-a gata" in legatura cu zicala asta "contrastele se atrag" pot sa spun ca si asta e foarte relativ si subiectiv: cine ce intelege a fi normal si ce este diferit de normal, sau care ar fi polul opus. poate unii ar spune ca iubitul meu si cu mine nu avem nimica in comun. venim din 2 culturi diferite, nici limba materna nu este comuna...si este adevarat, insa cu toate astea eu zic ca semanam tare mult. pentru ca este mult mai important ca avem altceva in comun. Acel ceva care ne face sa avem puterea sa trecem peste niste obstacole mult prea mari pentru un om approx obisnuit. ca urmare,cred ca vom fi nevoiti toti sa descoperim propria realitate si sa traim dupa propriile legi.lumea s-a schimbat,obiceiurile se schimba,posibilitatile sunt din ce in ce mai multe...doar inteligenta ne trebuie ca sa tinem pasul si sa ne invatam sa le folosim,sa le intoarcem in favoarea noastra. |
Quote:
servus si bine te-am regasit!! ...scuze pentru apelativul folosit in legatura cu tine!! nu a fost ceva intentionat, ci pur si simplu am incercat, se pare k fara succes, o formula mai putin rigida si de apelare... si chiar daca ma indepartez putin de subiectul topicului de fata, as dori sa spun doua lucruri care nu pot sa ascund ca ma deranjeaza: ar fi vorba pe de-o parte despre faptul k desi sunt de putin timp inscris pe acest forum, iar subiectele abordate aici mi se par foarte istete, normale si de mare ajutor pentru noi toti, nu toti cei ce posteaza vor sa fie de mare ajutor!! ...partea urata este k desi unii nu fac decat sa-si exprime liber parerea vis-a-vis de diversele teme abordate, fara a se da mari conoscatori in ale vietii, mereu se gaseste cineva care in loc sa sfatuiasca sau sa dezvolte subiectul sau temerea descrisa, tine mortis sa arate ce grozav este el, cum reuseste el in situatii in care tie iti lipseste o mana sau cine stie ce altceva pentru a rezolva o problema sau alta, el are intotdeauna modalitati de rezolvare, iar tu nu esti decat un inadaptat sau necopt ce inca, sau poate niciodata nu vei reusi sa rezolvi marile enigme ale vietii!! fara suparare!! de fapt nu vreau sa atac pe nimeni, si imi pare rau de cei care se simt cu musca pe caciula!!... dar pur si simplu imi exprim o parere si de ce nu senzatia de gust amar pe care mi-o provoaca grandomania si incapacitatea unora de-a da sfaturi fara a se pune pe ei insisi pe un piedestal!! imi cer scuze daca am suparat pe cineva, si sper totusi sa ne mai intalnim si in alte discutii!! |
Ce să-i faci, viaţa-i grea pentru unii, li se pare că toti au ceva cu ei, că toţi par să fie deasupra lor, cum deschid gura, din astea, complexe, înferiorităţi, nu-i uşor :)
Cum ziceaţi de întâlniri în viitor, cum se numea topicul?:) |
Quote:
Revenim la topic? :D |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning