![]() |
320i coupe de vanzare
5 Attachment(s)
Vand Bmw e36 320i coupe (24V vanos) 168.000 km
An fabricatie 12/1993, inmatriculat in Ro, masina am achizionat-o din germania in 2008 luna iulie Pachet M: spoiler fata/spate/praguri/oglinzi Admisie aer rece K&n : ofer si kitul de curatare al filtrului Evacuare A.T.U (tot sistemul de evacuare nu doar finala) Suspensie sport GTCupline : mai am garantie pe ea pana in decembrie 2009 in Germania Jante Azev pe 17 : cauciucuri fata michelin pilot sport 225.45.17 profil 60% cauciucuri spate goodyear eagle f1 225.45.17 profil 90% cumparate in noiembrie 2008 Faruri angel eyes cu lupa + semnalizari+ proiectoare noi Nuca schimbator piele Volan reglabil Stopuri spate schimbate cu semnalizarile albe Mp 3 player jvc cu subwoofer magnat + boxe orig bmw 2 airbaguri Trapa electrica(2 pozitii) ABS Geamuri electrice Alarma+inchidere centralizata telecomanda Bord plasma in 2 culori albastru si verde Toate consumabilele schimbate de 1 luna: ulei motor, ulei cutie, ulei diferential, curea alternator, curatare filtru aer, bujii, placute frana fata noi, discuri+placute spate schimbate de 5k km Interior si exterior foarte bine intretinut + motor si cutie in conditii impecabile de functionare+ multe altele Adaug si un set de jante de tabla + cauciucuri iarna Avon fata si Dunlop spate pe 15 Pret 5200 E Pentru mai multe informatii telefon 0748 64 00 29 |
Re: 320i coupe de vanzare
o sa mai adaug poze cu interiorul cat se poate de repede
|
anunt valabil
|
anunt valabil
|
Salut. Am la vanzare/schimb Astra G din 2001, 1,6 b, inmatr, 4 usi, abs, AC, 4xairbag, oglinzi+geamuri f.+inchidere electr, RC original, jante aliaj, c. Pirelli Aqua. noi + set iarna noi, in iunie schimbat consumabile + amort. fata Zacs, bielete antirul. Funct. si arata OK. Daca te inter. da-mi mail [email protected]. Sunt din Iasi.
|
Quote:
Anunt valabil Pret 4800 |
7 Attachment(s)
poze noi..masina va primi saptamana ce urmeaza un kit de ambreiaj nou
|
anunt valabil
|
valabil 4500 euro
|
valabil
|
valabil 4300
|
iti dau un e30 frumos si o mica dif? nu`l dau ca are bube sau ceva dar mai am 2 si chair duc dorul de o masina mai de drum lung.salut https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...i-technic.html
|
Quote:
|
valabil
|
valabil
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:38. |
- Copyright 2026 4Tuning