![]() |
Dodge Challenger SRT8 by KW
5 Attachment(s)
Dodge Challenger SRT8 de la KW
Atunci cānd vine vorba de muscle car-uri moderne, Dodge Challenger SRT8 este unul dintre cele mai pure exemple. Cu formele sale musculoase şi motorul HEMI cu o capacitate cilindrică enormă, aceasta este una dintre cele mai Americane maşini. 425 CP este puterea din spatele V8-ului de 6.1 litri. Īndeajuns, au considerat cei de la KW, care nu au montat motorului decāt un filtru de aer K&N şi un nou sistem de evacuare de la Magnaflow. De asemenea, Challenger-ul a mai primit şi o suspensie mai joasă cu pānă la 50 mm şi stă acum pe jante HRE 995R de 22 inci, īncălţate cu pneuri Dunlop SP Sport Maxx 265/35 ZR 22 pe faţă şi 295/30 ZR 22 pe spate. La final, pentru impresia artistică, s-a instalat şi un set de lambo doors de la LSD. |
Re: Dodge Challenger SRT8 by KW
o bestie :X no commnet !!!
|
Frumos... Da LSD-urile cam strica totul... Parerea mea:-P
|
super tare
|
Quote:
|
Kitsch.
E deajuns de riscant sa faci o masina moderna cu influente retro. Iar unele elemente care nu-si au rostul o pot transforma in kitsch: Usile scissors. |
temelie de masina 425 cp ...oare cum suna?:(
|
Motoru ăla Hemi ce-mi place la ea..
|
e frumoasa dar usile exagerate si se putea stoarce motorul mult mai bine
|
bestial!:twisted:
|
Arata marfa frate si motorul hemi rupe tot din punctul meu de vedere este un motor super. :P
|
i love muscle cars :X :X :X
astea sunt masini adevarate....nu toate minunile din ultima vreme care te cam lasa rece :| |
Ce dracu cauta usile alea pe un muscle-car?!?!
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:17. |
- Copyright 2026 4Tuning