![]() |
Espero - Mica mea limuzina
7 Attachment(s)
De mult timp imi doream sa imi achizitionez un espero,dupa multe cautari si bani putini am reusit sa gasesc un espero avariat cu motor de 1.8 pe care omul cerea 600 de euro.Masina pe sub ea nu are pic de rugina,decat niste urme de rugina pe esapament si putina rugina la praguri si la usa stanga fata jos,in fine am luat-o cu 16 milioane.Deja am schimbat pe ea cam ce era lovit adica usa stanga spate si usa dreapta fata cu tot cu oglinda.Masina este acum in service pentru a schimba aripa spate,aici am o mica nelamurire,o sa intre rugina acolo unde o sudeaza,tinichigiul este unul foarte bun si ma asigura ca nu am treaba,a mai schimbat cineva aripa spate,a avut probleme cu rugina?Mai am sa ii gasesc o oglinda de stanga,aripa fata indreptata ,sa ii schimb puntea,sa ii desfac motorul sa vad ce este in el cu toate ca el merge bine si sa o revopsesc.Sunt cam in dubi la vopsea,sa ii schimb sau nu culoarea,daca o schimb ce culoare sa ii dau,aici sper sa ma ajutati voi,cu pareri bune rele sfaturi orice;)
|
re: Espero - Mica mea limuzina
Te intereseaza o punte spate ?
|
O sa ai ceva de munca la masina asta..
pe langa aripa spate mai sunt de indreptat/refacut/schimbat si usile (dr fata si stg spate) pe langa alte multe... |
8 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
ba nebunule te-ai dat pe espero , pe noi de ce nu ne anunti ? oricum bafta in continuare cu ea!!!
|
4 Attachment(s)
Poze cu masina de astazi,urmeaza sa o bag la vopsitorie zilele astea
|
16 milioane - inmatriculata??? nu e aia de la viitorul??
bafta cu proiectu!!! a, ti-as recomanta sa ii dai o vopsire totala... |
Quote:
|
bafta alex!! e a doua masina pe mana ta!! o sa faci minuni si cu asta!!
|
oltcitul nu e espereo iar espereo nu e oltcit. sfatul meu..schimba distributia si transmisia. s-ar putea sa ai surprize. masina sta de mult timp...
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Cateva poze bonus!:pistoles:
|
Quote:
|
Este in functie de culoare ! Sa zicem o medie de ~ 1 milion litru
|
Eu am dat 15 lei pe suta de grame si nu conteaza culoarea cel putin la Policolor, dar se mai adauga si lac tot 15 lei suta de grame, s-ar putea sa nu iti trebuiasca chiar atata vopsea ca mai e si lacul si intaritorul.
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:53. |
- Copyright 2026 4Tuning