![]() |
baliverne!!!
aici puteti sa scrieti absolut tot ce va trece prin cap , orice odee care v-a lovit, da rau :lol:
asa ca strengaritzo spune-ne cum a fost la sanius :lol: :lol: rog moderatorii sa nu stearga topicul |
*aici ramane!!! si chiar...cum a fost la sanius? :lol: :lol: :lol:
|
azi dimineatza am fost pana la un preten si mi-am luat o carte si acuma pe seara ma apuc de invatzat! maine am examen :D
|
succes evo!!!!!!!!da tu trebuia azi sa inveti nu sa te plimbi cu masina :lol: :lol:
si ma nuiule ma cac pe ele sanii cand iesim pe partie?????si suciule tu nu ai chef????? bag picioru as merge da nu am cu ce :cry: |
noh bagi benzina sio t duc :d acuma am elucidat misterul.. cine mi-o facut cu mana in mol :))
|
Re: baliverne!!!
Quote:
cam asata imi trece prin cap |
aha io eram mergeam cu tata in kart sa conduc :P ca in 17 am examen
|
bafta :wink:
|
msms 17 martie :D :2gun: :chainsaw: 8) :twisted: :twisted:
|
eeeh... alta treaba, si nici nu mai urla moderatorii astia :lol: :lol: :lol:
...si n-ati vrea sa stiti ce-mi trece mie prin cap acum :D |
mda......... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
:oops: mersi nuiule. kissez;)
da mi-am prins piciorul sub sanie si inca nu pot umbla. multumesc la toti care o venit sa mi aduca la pat o portocala..sau un gat de suc.. si ca s-a oferit toata lumea sa ma duca la urgenta..am condus singura..si dupa ce m-a lasat coaja..saream intr-un picior pe langa masina.. eh! cam atat:)..fetele sunt fragile cateodata pt unele operatiuni la masina... multumesc din suflet ( asta pe bune) celor 2 baieti cu solenta care m-au ajtat sa mi remediez coaja si sa ajung acasa...nu-i cunosc dar poate o sa ajunga sa vada mesajul.. |
asa e cu tuningurile astea
|
KEke de la mcd0nalds!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
toti cei care nu se dau sunt considerati keke!!!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning