Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Mirositoare (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/130983-mirositoare.html)

bwsmihai 28-06-09 15:56

Mirositoare

Ce mirositoare folositi in masina ?
De la ce firma si unde se gasesc ?
ma intereseaza sa tina mault si sa aiba un miros placut.

ionut_cluj 28-06-09 15:57

Re: Mirositoare

eu am prostiuta de-aia de se agata de oglinda, o sticluta cu capac de lemn, care-l invarti putin. tine pana la cucubau si miroase f bine si placut.

VaLeX 28-06-09 15:58

este un baiat in Iasi care vinde odorizante cu miros de guma turbo (acel miros care-l simti cand intri la Puma, Addidas etc) , am dat 45ron si tine cam 2-3 luni ..

bwsmihai 28-06-09 16:00

ionut cluj: exact deaia folosesc si eu ... sunt multumit de miros (chiar foarte multumit) insa se termina mult prea repede (vreo 3 saptamani tine) ... tu zici ca tine mult ... oare il folosesc eu gresit ? nu trebuie agitat cumva ? sau intors cu capul in jos ?
valex: se gasesc si in comert ? am sanse sa gasesc si in Satu Mare?

ionut_cluj 28-06-09 16:03

nu trebuie agitat, trebuie deschis capacul o idee, f putin, ca altfel se duce repede.

bwsmihai 28-06-09 16:04

ahaa ... deci deaia mi sa terminat mie in 2-3 saptamani ... am deschis poate capacul prea tare :D
mersi de info :D

am auzit pe la altii ca folosesc sprayuri de tapiterie ... cum functioneaza alea ?
curata tapiteria si dau si miros ... sau doar miroase ? cat tine mirosul la asa ceva ?

Danutz Bratosin 28-06-09 19:04

Exista o ''spuma'' mirositoare pentru curatarea scaunelor...cand dai cu aia zici ca ninge in masina:lol: si miroase destul de frumos;)

bwsmihai 28-06-09 20:01

cool :D trebuie incercat :D

DarkJEDI 28-06-09 20:52

conserva (daia japoneza la 17 lei) si spray mirositor. conserva tine cateva luni si sprayu dau din cand in cand sa se mai improspateze atmosfera.

bwsmihai 28-06-09 20:53

cares avantajele la conserva ?
miroase frumos ? .... la ce iti mai trebe si spray ?

Geo_ZGA 01-07-09 15:08

Vara nu prea tine "conserva"... se usuca destul de repede de la caldura.
Iarna folosesc mirositor cu rezerva pus la ventilatie, iar vara "braduleti". Si spray-urile de tapiterie miros bine... nu stiu cum e cu spuma de care vorbiti, trebuie incercata ;)
Am mai avut si diversi "maimutoi" mirositori... diverse marci si tipuri... cele mai bune mi s-au parut soparlele care se lipesc cu ventuza pe geam :lol:

VaLeX 01-07-09 15:25

Quote:

Originally Posted by bwsmihai (Post 2444618)
valex: se gasesc si in comert ? am sanse sa gasesc si in Satu Mare?

se da comanda la el, e super tare :) mai ales dimineata cand intri in masina, nu`ti vine sa mai iesi ...daca esti interesat, am sa`i caut id`ul ..sa vb cu omu ...cred ca la comenzi mai mari, trimite si in tara

bwsmihai 01-07-09 22:37

eventual daca mai gasesc ceva prieteni de prin Satu Mare interesati iti spun sa-mi faci legatura cu el ... altfel pentru o bucata nu cred ca se merita ...

marcris 11-10-09 21:23

1 Attachment(s)
salut.am vazut(si mirosit)in masina cuiva ceva foarte fain.stiu ca e cu gel, made in japan.daca stie cineva cum sa numeste si de unde pot face rost.multumesc amicii.

bwsmihai 11-10-09 23:55

nu stiu ...
dar daca cumva afli sa postezi si aici
bafta !

All times are GMT +2. The time now is 08:54.

- Copyright 2026 4Tuning