![]() |
Opel calibra, Gabone
6 Attachment(s)
Am un opel calibra de 2.0 150 cai...masina nu e cine stie ce dar vreau sa o tin simpla si draguta:)...
|
Re: Opel calibra, Gabone
foarte frumoasa! sa ai grija de ea!
|
frumos...:)
pare foarte ingrijita:) P.S. d-asta nu ai timp de Dacia...ca te incurci cu nemtoaice...:lol: |
:D:P... pai da andi campean...ma bucur ca va place:)..si mie imi palce;)):p..pacat ca e scumpa benzina.Am si eu o intrebare...cateodata nu mai imi merge geamu din stanga(e electric) la care sigurante sa ma uit daca aveti habar:D:).E de la sigurante ca am incercat sa trantesc usa nu si-a revenit (ma gandeam sa fie prin usa ceva deplasat)dar in schimb isi revine dupa cativa km...zdruncinaturi....etc..
|
cauta pe filelist daca ai cont...manualul de intretinere pentru Calibra...:)
|
:) o sa caut ms mult...chiar nu ma gandeam la asta:).Inca odata ms mult..
|
1 Attachment(s)
Am gasit eu ceva! Dar este in Engleza!
Poate te ajuta la ceva... |
7 Attachment(s)
Quote:
|
pai ce faceati la intalnirea aia de v-au fugarit?:lol:
|
eh un pic de fum ca sa putem pune mici la prajit....un pic de zgomot pana pleci ca deh asa e la fiecare gratar:))...
|
Superba masina sa fiti impreuna si la 5 milioane km:D
|
man ceti mai face bolidu:D? lam observat in parcare iai tras dungile si pe spate;) ma gandeam sai sparg caucioacele dar ma grabeam si naveam cutit:lol: :lol:
|
Quote:
mai bine te gandeai ca urmeaza sa dai bacu ...si sa-ti mai perfectionezi un pic limba romana. |
=)))=)))) face bine masinuta...tre sa ii schimb parbrizu ca sa lungit o crapatura...A da taiele ca am o bafta la rupt picioare=)))
|
Quote:
@gabi: amenintari amenintari:lol::lol: ma duk acu sa o rezolv8) |
| All times are GMT +2. The time now is 17:48. |
- Copyright 2026 4Tuning