![]() |
Peugeot 207 RCup
4 Attachment(s)
Peugeot a prezentat primele fotografii ale lui 207 RCup, destinat participarii in campionatul S2000.
Tractiunea acestui model este una integrala, iar motorul are o putere de 280 de cai putere la o turatie de 8500rpm |
mama ce belea e buburuza ! nu am nik ca sa o critic--- sa o vedem cand o sa lucreze :)
|
1 Attachment(s)
super fain ... super arata beton si e numa bun pt s2000 si mie si putere ... fain sa vedem in continuare
|
280 de cai .. tratziune integral .. super ...
mai ales ca e masinutza mica ... si nah` .. atunci zboara ... :) si ca aspect e superba ... |
adica .... un adevarat Rc .... super beton ... keep it high peugeot
|
Arata super pe langa varianta de serie care este foarte urata.. :?
280 de cai!-super! :) |
.
ohh...ce frumoasa e ....280 cp ....calutzi francezi :lol: :lol: frumoasa...fara defect la exterior :wink:
|
Spur masina! Jos palaria pt francezi! Dak asta ar fi varianta sport a lui 207 dar cu alt bord bineinteles ar fi prima mea masina!
|
bey la greutatea lu 207 , 280 cai putere si tractiune integrala mie teama ca va castiga campionatul :D
|
masina e numai buna ptr raliu.. numai sofer bun sa aiba :)
|
Super masina imi place!!!!!!!!!! la cat ii de mica si usoara cred ca zboara....... :D :D
|
Se pare ca francezii de la Peugeot nu neau dezamagit nici de data asta pt ca mie mia placut fff mult si 206 si parerea mea e ca 207 va contiuna ce a inceput 206 sper sa apara si o versiune de strada
|
masina este simpatica dar sa speram ca nu fac ca si cu 206 RC cu acei cai putere spusi si cai reali...sa speram ca din aia 280 cai macar 250 sa fie... :wink:
|
Parca arata mult mai bine decat loganu ala albastru de raliuri cu care renault vor sa participe si ei in S2000.Acuma sa vedem care va fi mai tare
pe probele speciale. |
Peugeot face aceeasi faza pe care o face de ani de zile, cand s-a hotarat sa scoata un prototip de curse inainte sa apara modelul de serie. La fel se intampla cu modelele de la Citroen. Daca modelul de serie ar arata macar pe un sfert de bine cat asta... Bravo Peugeot pentru inca un model reusit :dance:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:56. |
- Copyright 2026 4Tuning