![]() |
2006 Mercedes-Benz CLK 63 AMG
2 Attachment(s)
Engine
Type: V8 Displacement cu in (cc): 383 (6208) Power bhp (kW) at RPM: 481(354) / 6800 Torque lb-ft (Nm) at RPM: 465(630) / 5200 Redline at RPM: 7200 Brakes & Tires Brakes F/R: ABS, vented disc/vented disc Tires F-R: n.a. Driveline: Rear Wheel Drive Exterior Dimensions & Weight Length × Width × Height in: 182.5 × 68.5 × n.a. Weight lb (kg): n.a. Performance Acceleration 0-62 mph s: n.a. Top Speed mph (km/h): 155 (250) - electronically limited Fuel Economy EPA city/highway mpg (l/100 km): n.a. debutul la aavut la geneva |
2 Attachment(s)
:arrow:
|
cabrio imi place mai mult! ce draq sa comentam... mertzul mertz ramane pacat ca firma e stricata de cumparatorii de culoare neagra ( TIGANII) :D
|
Sincer niciodata nu mi-a placut mercedesul dar asta..............imi place ff mult :shock:
|
1 Attachment(s)
Mertzanu` nu mi`o placut niciodata ... nici asta nu imi place ... motorizarea parca ...
|
mertzanele tot timpu o fost faine ... dar asta e super bestial .. :shock: :shock: :shock:
|
si coupe si cabrio sunt SUPERBE, performante pe masura (cu kitul DTM devine si mai interesant)
|
imi place mai mult asta decat cls-ul
|
tre sa cunosti mertzurile f bne k sa faci deosebirea intre un model mai vechi si unu mai nou. seamana f bne intre ele.
|
e frumos mercul asta .... are motorizari bune ... pretul pe masura .. mari diferente nu sunt ( asta zic eu , nu sunt fan mercedes ) , poate cei care le cunosc mai bine vad diferente majore ... in afara de jante si spoilere nu vad nimic nou .... decat pretul
|
Re:
Quote:
Masina e dementiala...E facuta pt fanii CLK in special....care isi doresc mai mult 8) |
e prea belea nr.1 car mercedesu se shtie ...cineva zicea pe topicu cu A5 ce o sa faca ashtia de la mercedes ... shi uite ce o sa faca :))
|
MERTZ E MERTZ!CAND SPUI MERTZ SAU BMW S-A TERMINAT CU JMEKERYA!ASTA E...DE VIS!
AM MERS CU MULTE MERTZURI,DAR CEL MAI TARE AVEA 350 CP,ERA UN S 350 CAM ASA CEVA SI...RUPEA SOSEAUA! LA 200 TRAGEA DE...NU ITI VENEA SA CREZI! ...[/list] |
AMG vad ca incepe sa puna motoare de astea de peste 6 litri pe multe masini. Buna treaba. Deja is CL, S, CLS, SL,E si acum CLK
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:19. |
- Copyright 2026 4Tuning