![]() |
Ford Mondeo MK1 1.6 16v 1993 - SRXu
5 Attachment(s)
Salutare!
ma gandeam ca ar trebui sa imi prezint si eu masinutza... se vede si in titlu ca detin un Ford Mondeo MK1 din 93 voi incepe cu niste poze pe cand era stock .. sau in primele etape |
Re: Ford Mondeo MK1 1.6 16v 1993 - SRXu
5 Attachment(s)
apoi m-am decis sa ii schimb putin mai radical infatisarea :P
cateva poze de cand era in lucru ... |
7 Attachment(s)
in momentul de fata arata cam asha...
|
foarte faina masina;chiar imi place cum a iesit;singurele obiectii le am fata de continuarea culorii negre de pe haion pe bara spate;parca ar fi aratat mai bine spoilerul spate intr-o singura culoare;in rest e ok;
|
vreau sa iti spun ca este absolut superba dar de ce ai renuntat la eleron? oricum bravo , o schimba foarte mult si umflatul aripilor :twisted:
|
felicitari:-):shock:
|
foarte tare masina... :D
|
mersi pt aprecieri :)
la motor inca nu am umblat .. si daca ar fi sa umblu.. probabil as schimba tot motoru in ceva mai mare dotari nu avea dar i-am pus geamuri electrice , alarma , senzori de parcare.. jantele sunt Team Dynamics Drifz 17" , cauciucuri Falken FK452 215/45 oglinzi FK , tobe FK (toba intermediara eliminata) folii SunTek pe usile din spate si luneta , omologate huse auto MAD , volan Victor Fibertec la partea de sonorizare: mp3 Pioneer , 4 difuri (2 fata , 2 spate) Hertz , 2 tweetere Hertz , subwoofer Hertz , amplif Audison de cand am dat de Hertz .. sunt fan ... recomand tuturor :D cat despre eleron ... initial il vroiam pe masina dar ma gandeam ca nu multor masini le sta bine cu eleron si ca sa nu o dau inspre kitch am lasat-o fara acum parca mai mult imi place asha :D planuri in viitorul apropiat: -folii omologate si pe fata si un parasolar -trebuie sa imi ajunga un set de faruri Morette -un kit xenon |
La motorul asta nu prea ai ce ii face decat data chiuloasa jos ...supape mici ,cel mai bine un 2.0 16v care totusi se mai presteaza la modificari.Bafta
|
Felicitari o masina superba
|
Cam cat te-au costat modificarile ce le-ai facut?...ma refer doar la kit + tobe....fara restul...
|
foarte frumos, ai muncit ceva la ea! aripile sunt de mare efect, la fel si capota, cu toate ca parca mergea un bad boy mai agresiv!
nu imi place colantul sau vopseaua neagra de pe bara, doar haionul negru ar fi aratat mult mai bine! si ce nu mai este pe placul meu...stopurile, macar punele o folie neagra pe ele! prea ies in evidenta asa pe crom si unde mai pui ca nu se mai poarta deloc lexus style! ar arata bune cu un eleron de luneta! felicitari,imi place! |
wow, atat am de spus :D nu am mai vazut un mondeo atat de frumos, eu zic ca ar fi dat mai interasant cu eleronu, dar arata bine si fara. Succes in continuare!
|
4 Attachment(s)
da .. arata bine si cu eleron dar m-am decis ca nu voi pune nici un fel de eleron :D
@claudiu23tm: preturile nu se spun .. a fost destul :P @claudiu lucian: si eu vreau sa fac ceva cu stopurile , sa pun folie sau ceva (cum ai spus si tu) .. faza a fost ca doar modelu asta l-am gasit ... si decat cele stock , mai bine astea @GTXR: da.. la motor de 2.0 ma gandeam si eu .. dar mai incolo am montat ieri farurile las niste poze sa vedeti despre ce e vorba |
Super tare masina ! E intr-adevar ceva frumos si cu bun gust !
Bravo ! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:06. |
- Copyright 2026 4Tuning