![]() |
Prelata Cabrio
Ma poate ajuta cineva cu niste detalii despre pret / unde se poate face o prelata ptr un cabrio ?
Gen, inlocuit materialul. In cel mai rau caz una noua pentru un opel astra F cabrio bertone. multumsec |
Re: Prelata Cabrio
upsy daisy
|
up?:P
|
skimpy cel mai bine da un PM lui Zorro ! ala cu Puf portocaloi te indruma el
|
sunt firme care fac prelate pentru tir-uri ... le gasesti prin multe locuri, dar de cele mai multe ori gasesti nr de tel chiar pe prelata unui tir(in spate) de obicei :)
sunt sigur ca te pot ajuta. |
am fost deja la 2 firme care fac asta si nu m-au putut ajuta.
|
incapabili
|
Bine ca esti tu capabil(a). :P
|
:rolleyes2 chiar nu stie nimeni pe cineva care sa repare prelata la un cabrio ??????? dar ceva meserias, nu ...amatori, k eu am incercat ,
mi-a iesit ceva, ceva, dar nu tine vrajeala, mai mult de un an nu tine , trebuie un material bun , rezistent.....poate are cineva o idee.....mersik fain. |
nu gasesti pe aici in iasi :|
am gasit o firma in ploiesti, costa ~150 euro, dar rtebuie lasata masina la ei vreo 2-3 zile. si ar fi 2 optiuni - hotel sau pleci si revii cand e gata treaba ( cu riscul sa ramai fara masina :D) |
Quote:
Pacat ca nu se baga nimeni din Iasi....dar asta e... |
nu am un nr sau o adresa... persoana care si-a facut si mi-a spus nu e momentan de gasit...
si oricum vine iarna, nu cred ca o sa puna colegul meu piele in interior intr-un cabrio fix acum :P |
Quote:
|
colegul de apt. are cabrio, eu n-am soft top pe matiz :P si ma interesez pentru el
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:58. |
- Copyright 2026 4Tuning