![]() |
2006 MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo
7 Attachment(s)
MercedesBenz Brabus S V12 S Biturbo - cel mai puternic si luxos sedan, conform spuselor celor de la Brabus.
Motor 6,3 litri, V12, biturbo Putere:730 hp / 537 kW @5,100 rpm Cuplu: 1320 Nm. 0 - 100 km/h in 4s 0 - 200 km/h in 11.9s Viteza maxima limitata electronic: 340 km/h. Detaliile exterioare le observati in fotografii: |
:shock: :shock: :shock: no comment.....
|
prea nesimptita
scuztima ca va intreb dar asta e masina sau ozn nu de alta dar sa stiu de unde sa ma duc sa il cumpar :)
|
pretul va fi de peste 180 000 E :roll: [/b]
|
ishi merita banii ... pana la ultimu eurocent
|
e chiar superba ... pe bune ..... suppper tare ... daca avea triplele mai negre ... men in black ... super tare ....
|
exagerata masina .... nici nu stiu ce sa zic .... :shock: :shock: :shock:
|
in general imi place s- klase dar mai mult imi placeau vechile faruri. :idea: INTERESANTA IDEEA CU LUMINILE DE SUB MASINA :idea:
|
Doamne ce monstru , trage 2 tiruri dupa el la cata mai cuplu are . Superb , chiar cred cu convingere ca isi merita toti cei 180.000 euro pe care trebuie sa-i platesti pt a o avea
|
super super super! 340 sa tot prinzi cu ea :)
|
Nimik de zis visul oricarui pamantean......idealul...
|
grandomanie pt frustratzi! btw pretul va fi mult mai mare mai ales daca se adauga si taxe se aproprie si poate chiar trece de 220.000!
|
interesanta idee cu luminile sub masina ...
asta inseamana ca pe viitor o sa fie masini de serie cu neoane sau ceva de genu`? :?: :?: :?: |
Una de-asta imi iau, si ma duc cu ea la curse :) )
|
:shock: :shock: ..foarte frumoasa...au pastrat linia eleganta.... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:59. |
- Copyright 2026 4Tuning