![]() |
Ce documente cer politaii ???
Am o masina inmatriculata in germania,am la ea brifu mic si brifu mare,asigurare nu mai am...mai merge sai fac asigurare in romania?cum aflu daca a avut numere rosii scoase.MERSI MULT ..va salut:D
|
Re: Ce documente cer politaii ???
Nu prea m-am certat cu legea :D dar din cate stiu:
Talon ( cert de inmatriculare), buletin (CI) si nu in ultimul rand Permisul :)) -> astea pt verificare dar iti mai pot cere, asigurarea, rovigneta, etc :) de obicei doar cele 3, talon buletin si permis |
Quote:
|
de obicei se cer talon permis buletin apoi asigurare rovinieta si altele in cazul tau verifica ti pe brif cateva chesti daca ai de gand sa mai circuli in cazul in care e radita afara ai trecut pe brif data radieri cu stampila , daca ai contract de vanzare cumparare fi sigur ca e radiata si mai bine o tragi pe dreapta pt ca un rutierist te poate verifica foarte usor mai greu sa faca asta cand nu ai actele la tine dar si asa se poate face, daca a avut nr rosii te duci la serviciul inmatriculari de la tine si ii intrebi , in cazul in care a avut inseamna ca e radiata de afara si e cam dosar daca te prinde cu ea , daca a mai avut la noi nr rosii o sa ai trecut pe brif o stampila cu data acordarii numerelor rosii de la noi, bafta cu masina si verifica ce ti am spus sa nu intampini probleme majore apoi
|
am fost la cineva care se ocupa cu asigurari...si mia spus ca nu are cum sa ma ajute,daca este inmatriculata in germania...trebuie sai fac asigurarea acolo...
|
stiam ca buletinul nu e obligatoriu...
si daca e sa le faca-n **** mea mai mici. nu-mi incape in portofel, deci trebuie sa ma car cu el de tampit bagat prin cine stie ce buzunare. |
Taie-l in 2 :D .
Eu sunt curios daca a fost oprit cineva care are masina inmatriculata in Bulgaria si ce acte i s-au cerut, respectiv ce verificari s-au facut. |
Quote:
|
De ce se cere procura? E ca si cum as lua masina unui prieten o tura, ma opreste politia si vrea sa-i dovedesc ca am consimtamantul proprietarului?...adica de fiecare data trebuie sa ma duc la notar logic! E o prostie, scuzati-ma daca gresesc.
|
pai iti trebuie ca ai iesit cu ea din tara de origine. asa si firma de leasing iti da masina "prieteneste", da iti trebuie procura sa iesi cu ea din tara. e valabila un an de zile procura aia.
|
Quote:
Chiar daca ai avut numere rosii nu e obligatoriu ca masina sa fie radiata, oricum in cazul tau cel mai probabil este (germania si austria au legi fixe cu instrainarea masinii) |
Quote:
|
si daca te opreste la vre-un control din asta de rutina, si-ti gaseste ceva la masina de care sa se lege ce e de facut ? merge in continuare faza ca trebuie sa fie filtru organizat ? cau o sa zica ca de aia te-au oprit pentru ca au observat neregula respectiva ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:27. |
- Copyright 2026 4Tuning