![]() |
E36 - 1,8is Motorsport edition
8 Attachment(s)
la insistentele unor prieteni am decis sa deschid acest thread. sunt multe de facut...si aici nu ma refer la genul...nas negru...semnale albe....ci in primul rand la ambreiaj,evacuare iar la urma jante.din pacate nu prea curand pt ca prioritatile momentan sunt de ordin familiar.cam atat deocamdata...si bineinteles niste poze:-)
|
Re: E36 1,8is Motorsport edition
foarte frumoasa masina... o vad mereu in zona Tei
|
Quote:
|
aleluiaaaa , omule sincer te invidiez , imi place la nebunie getaxu varianta e36...
foarte frumoasaaa.. numai bine !! |
Arata bine . Merge taximetria pe la voi :)) . Ar merge schimbate la ea semnalele si stopurile .
|
Quote:
|
unde mai parchezi tu masina am mai vazut un e36 tot class 2 tot cu numere de PH rosu cu niste jante tari rau
|
inca un getax la ploiesti ...generatie mai noua...ne batem pe clienti acum.....:))
bafta........ |
Quote:
|
Tare că a primit şi maşina asta topic ,îl aşteptam de ceva timp,jakal ăsta e cumva fratitu?:)) tare getax 2
|
ooooo :shock: ce sa vad, ce sa vad? getaxu e36 :D salutari omule ;) n-am ce sa-ti zic de masina, sfatul meu ti l-am dat la intalnire la e36 :-P bafta cu masina si insanatosire grabnica stii u cui :-)
|
multumesc mult la toata lumea.Da...cu suspensiile stau cam de mult pe ganduri....mai ales ca la e36 meeting a mea ziceai ca e jeep pe langa celelalte:lol:...dar ma mai gandesc si ca o folosesc zilnic...din decembrie pana acum i-am facut 13000km...vedem....nimik nu-i batut in cuie;)
rogan:ms boss...chiar e mai bine fata de atunci tweety:o om fi frati ...cine stie...ca prea impartasim aceleasi pasiuni:-P bmwaldo:in functie de ce jante o sa iau urmeaza si suspensiile |
e fratele mai mare....numarul i l-am facut eu cado" pt ca facusem 2 in germania,....sintem in acelasi club....
cea cu jante oz futura cred ca este AAP....cel care a avut ursul rosu cumparat de mine, actual PLM...:) |
Quote:
|
este chiar frumosa matza cu timpu sper so faci aja cum vrei tu barosane.. shi mai ales sa mearga cu vrei bafta in cont cu matza ta!! te sal!!!!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:32. |
- Copyright 2026 4Tuning