![]() |
Audi Q5 by Caractere
4 Attachment(s)
Audi Q5 by Caractere
Tunerul belgian Caractere a pregătit un pachet de modificări estetice pentru noul Audi Q7. Rezultatul? Un SUV extrem de agresiv şi mult mai dinamic. Noul body kit conţine următoarele: - un spoiler faţă disponibil şi pentru versiunea S-line - un spoiler spate cu sau fără tips-uri stānga şi dreapta - eleron plafon - extensii pentru aripi şi partea inferioară a portbagajului - jante pe 18, 19 şi 20 inci Kit-ul de caroserie va fi disponibil īncepānd cu luna octombrie a acestui an, īn timp ce jantele pot fi comandate de acum. |
Re: Audi Q5 by Caractere
arata ok masina. !
|
e super chiar prinde bine kitul
|
Quote:
Mosu e Q5:lol: Oricum foarte frumos :) |
Mda, mi se pare cam obisnuit. Nu ma da pe spate. Au pus si pe asta, acelasi model de bara fata/spate, praguri si jante, ca pe oricare alta masina facuta de ei in ultimu timp. Nu zic ca e rau, dar e monoton deja.
|
Vrei un Q7 V12 TDI... dar n-ai bani.
Vrei un Q7 normal si cu kit de V12 TDI... dar n-ai bani de Q7 normal plus ca e greu sa gasesti un tuner sa ti-l faca ca V12le' Ai bani de Q5 si ai bani de un kit de la Caractere sa ti-l faca sa arate ca un Q5 V12 TDI :lol: Presto. Asta-i scopul acestui styling. |
Nu ma surprinde..
Doar jantele imi plac. |
booooooooooringgggg!!!:punch:
|
arata mai bine decat q7.....parerea mea
|
i love q5. e una din preferatele mele.......... q7 e pentru a iesi in evidenta..q5 e pentru stil..parerea mea
|
Frumos...imi plac foarte mult jantele,are si unele trasaturi de q7
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote: