![]() |
Lucrari - a_ombladon
2 Attachment(s)
v-ar placea sa conduceti intr-o dacie logan cu asa kit pe ea?
este o intrebare pur estimativa, un fel de...poll :wink: |
Cand o transpui in realitate mi-o dai o tura sa vad cum merge si dupa iti zic :lol: :D :wink:
|
Am votat da ...
Imi place cum arata spoilerul din spate ! dar botul .... :evil: :x ...nu e pe gustul meu :P |
pai eventual ai putea sa-mi spui si ce e in neregula...k se poate adauga...sau sterge....
mersi frumos |
da la-s conduce
este frumos dar jentile nu imi plac |
ah...frate...dacia tot dacie ramane...potzi sa ai orice kit...cat despre asta...jentzile shi spoileru` fatza...is x-trem de nasoale... :lol: oricum felicitari pt ce ai realizat.... :wink:
|
am votat da ombladon :wink: pt ca imi place spoilerul spate :wink:
schimba jantele si la spoilerul fata, mai schimba ceva la el :wink: poti sa pui o poza cu spatele :roll: |
mi se pare nasol rau spoileru fata...jentile la fel.. , oricum respect ptr cel ce a conceput acest logan.
Nu l-as conduce in cazul de fata :P .. dar daca e vreun monstru sub capota... ma mai gandesc :lol: :lol: |
2 Attachment(s)
imagineaza-ti k sub capota e un balaur de v8 la 260BHP (desi nu are cum sa incapa)...
i-am schimbat jantele, insa spoileru fatza, am muncit prea mult la el (3 zile) k sa renunt ... ve multumesc oricum pt aprecieri si sfaturi |
mda......oribile dungile alea negre :x
V8 pe logan,vrei sa se rupa in 2 caroseria :lol: :lol: |
bai maestre in 3dsmax,cand tu o sa prezinti o lucrare mai buna atunci vei avea ceva drepturi sa comentezi,din moment ce nu ai ce face,mai bine nu spui nimic decat sa-l jignesti pe om :evil:
|
1 Attachment(s)
mtg, lasa-l mey k e cu mine in clasa ..ii permit :lol:
oricum stiu k nu sunt prea reusite liniile alea negre... am mai bagat un render |
Re:
Quote:
bravos :wink: |
mersi tng! :wink:
|
yo doar am zis ce nu-mi place,parerea mea,am mai discutat cu el la scoala despre chestia cu dungile si de la inceput n-am fost de acord.
Crede-ma ca-i apreciez super mult munca,am un golf 2 desenat de el in tablou. nu cred ca s-a suparat el pe mine ca stie ca i-am zis de la inceput NU la dungi :wink: |
All times are GMT +2. The time now is 16:04. |
- Copyright 2025 4Tuning