![]() |
Machete in lucru - costinbv
17 Attachment(s)
am vzut multe masini facute super fain si am zis ca trebe sa incerc si eu avand in vedere ca am mai lucrat cu chit si poate ma descurc
e o broscuta vw din 98 facuta de bburago scara 1/18 modificari -astupat siglele -astupat nr inmatriculare spate + fata -rotunjit bara fata, spate, aripi laterale spate -uniformizat plafon -grila fata scoasa, intoarsa 180 de grade orizontal si apoi vertical si chituit sa para dintr-o bucata -astupat semnalizari fata+spate+proiectoare -spoiler pe portbagaj -astupat capac de la rezervor am folosit -smirghel de diferite tipuri - chit auto Nigrin ( din practiker) -si un aparat de sudura ca sa dau 2 puncte de sudura sa stea grila fata calumea :D acu o sa o vopsesc mov perlat + geamuri fumurii + stopuri clare am de ales intre 2 tipuri de jenti : undele donk (adica fff mari) si unele normale pt 1/18 dar care par cam mititele o sa mai instalez niste neoane + faruri + stopuri+ proiectoare si o toba :D in primele poze am incercuit locurile unde am facut modificari:D sper sa va placa:D |
Re: Machete in lucru - banzai
bravoo!!!!ce bine arata eleronul.....iti urez bafta in continuare....
|
ms
eleronul nu e facut de mine daca la asta v-ati gandit .... e luat de pe alta masina:)) |
foarte frumos bravo!! deabea astept(am) sa vedem cum iese.
|
lucrezi frumos..cat te-a ajuns kit-ul auto?
|
3 Attachment(s)
pai e 16 lei o cutie cam de 300 de gr la care ai si intaritor si 32 de lei una de jumatate de kg...preturile sunt aproximative..
eu o am pe cea mica...si pana acum am folosit-o la beetle si la o dacie 1100 (am folosit o cantitate maaare) si nu s-a dus nici jumatate:D eu zic ca e foarte buna...si rezistenta.... dar acum am eu o intrebare..... e bun numai chitul de masina...sau si cel "universal" ??:D m-am apucat de ceva nou.....am o noua pasiune:)) bmw m roadster 1/18 bburago modificarile le-am incercuit in poze PS: masina e intr-o stare mizerabila....i-am "sutit-o" lu varmiu de 8 ani:)) o voi face clean look .... interiorul il voi face crem :D cu negru :D dati-mi si voi sugestii pt paint job:D |
super!!sper sa iti iasa amandoua foarte bine.Mult succes!!
|
1 Attachment(s)
ca idee de tuning.. eu zic ca ar arata bine mov
|
mi se pare cam badaran spoilerul fata....in fine....si vroiam ca broscuta sa o fac mov....
ma gandeam bmw-ul sa-l fac ceva cu alb si portocaliu, adica jumatea de jos alba, cealalta portocalie si jantele la fel ...portocalii.. sau s-o fac alba si capota si portbagajul mov :D Mod edit: Te rog frumos renunță la limbajul de messenger! |
Re: Machete in lucru - costinbv
mai bine i-ar sta negru la capota si portbagaj iar restul caroseriei portocaliu....si jantele tot negre;)bafta
|
m-am apucat acum de vopsit broscuta :D
o voi face jumate alba (cea de jos) jumate mov perlat si ca bordura intre culori niste cerculete (care vor semana cu un colier de perle) roz inchis :D am sa pun poze cu making of-ul si cu spray-urile folosite :D |
5 Attachment(s)
am inceput vopsitu
am dat 3 straturi de alb dintre 1 ca un fel de grund am aplicat sablonul autocolant (care l-am taiat cu o foarfeca hobby) si am dat prima vopsea de "punk pink" e un roz FOARTE viu !!! insa camera telefonului nu a evidentiat culoarea....va spun ca sunt uimit de rozul acesta va mai urma inca un strat de roz si apoi movu :D |
Hai ca iese bine..o sa arate bestial :D...bafta;)
|
iti iese super bine ... abia astept sa il vad la final ... jantele de unde le-ai luat ?
|
Broscuta este facute stil DTM ier in privinta jantelor lasale pe alea originale succes!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:05. |
- Copyright 2026 4Tuning