![]() |
Deplasare la Roman !!!
In urma discutiilor cu unii din baietii de la Roman am crezut de cuviinta sa fac o intrebare pentru toata lumea si sa vedem cine ar fi dispus sa faca o deplasare la Roman pentru sustinerea comunitatii de acolo !
Vom merge acolo , ne vom intalnii cu baietii si speram sa atragem cateva priviri, astfel incat cei pasionati de tuning de acolo sa inceapa sa cladeasca o mica comunitate. Eu propun una din zilele de Sambata(27.06) sau Duminica(28.06) de la sfarsitul acestei saptamani ! As vrea sa stiu cine ar fi dispus sa faca o plimbare pana la Roman, pentru ai sustine pe baietii astia! Intre timp am sa ii rog pe baietii din Roman sa ne anunte unde va fi locul de intalnire ! Cei care doresc sa mearga va rog sa subcrieti la lista de mai jos : 1. Ali_ump 2. gcodin 3. AnDrEiCa 4. |
Re: Deplasare la Roman !!!
Quote:
Cu mentiunea ca voi veni cu un family car nu cu a mea |
Quote:
3.AnDrEiCa |
Vad ca nu prea e primita bine propunerea...
|
Quote:
|
cind ?si cine m-ai merge
|
cred k mergem si noi.. dar hai sa stabilim data si ora fixa..ca sa nu ne trezim cu alte treburi in ziua respectiva!
|
Intalnirea cred ca va fi la Kaufland ... cel mai bine .... daca e ceva .. ne mutam noi "cuibu" ... locuri sunt ... oricum .. cand veniti ... va asteptam la intrare in oras ca poate unii nu cunosc prea bine orasu :)
Pana acum sunteti voi 3(Alin , Andreica si gCodin) si cei de la Katana care nu stiu inca sigur ... P.S: Multumim mult Alin pentru suportul acordat si deschiderea unui topic pentru aceasta discutie. |
Quote:
|
Hai ma .. ce dracu .. suntem animale ?!? :))
Stai linistit .. nu o sa se intample asta :) Veniti sa ne cunoastem , sa vorbim despre masini , nu sa ne batem :) |
Pina la urma cand e ?....sambata sau duminica?
|
Quote:
|
Pai inainte toti erau viteji ... ca vin ca fac ca ne intalnim ca nu stiu ce ... si acum ... nu vine nimeni ... :(
Noi totusi speram ca o sa veniti ... poate dezvoltam comunitatea din Roman .... speranta moare ultima :D |
Quote:
eu zic ca bn ar fi sa veniti voi in pn la o intalnire sa vedeti cum e..ce facem alea alea. |
Pai nu e graba ... dar unii dintre voi(nu dau nume) tot ziceat ca veniti, ca faceti, ca o sa fie frumos, ca nu stiu ce ... ca sa ne strangem ....
vorbe'n vant |
| All times are GMT +2. The time now is 13:30. |
- Copyright 2026 4Tuning